Üdvözöljük honlapunkon, jó böngészést és jó egészséget kívánunk!

“Mindannyiunknak hatalmunkban áll választani egészség és betegség, gazdagság és szegénység, szabadság és szolgaság között. A miénk a döntés, nem pedig bárki másé.”

(Richard Bach: Illúziók)

-Egyénre szabott masszázs 

-Kiropraktika 

-Sóterápia

Üdvözöljük honlapunkon, jó böngészést és jó egészséget kívánunk!

“Mindannyiunknak hatalmunkban áll választani egészség és betegség, gazdagság és szegénység, szabadság és szolgaság között. A miénk a döntés, nem pedig bárki másé.”

(Richard Bach: Illúziók)

Masszázs – miért váljon életed szerves részévé?

A különböző masszázsokról szóló hirdetésekben olvasható, mennyire fontos, hogy a masszázs az életünk részévé váljon. 

A régi kultúrák még hittek abban, hogy a test a lélek temploma – egy szentséges tér, ahol a Lélek megnyugszik, otthonra talál. 

Ahol összekapcsolódik önmagával, a saját legigazabb valójával.Ha a testünket valóban ilyen szentélyként tudnánk kezelni, nem lenne ennyi ön- és testképzavaros ember, és nem lenne ekkora piaca a plasztikai sebészetnek, szépség -, fogyókúra - és gyógyszeriparnak.

 Manapság rossz gazdái vagyunk a testünknek.Nem hogy nem szeretjük és gondozzuk megfelelően, de már rég nem értjük a működését sem, nem tudjuk olvasni a tőle származó jeleket (ezek a betegségtünetek és enyhébb jelzések, például fáradtság, izomgörcsök, kedvetlenség, túlsúly, fájdalmak,stb.). Ha valami baj van vele, először is bekapunk egy pirulát, anélkül, hogy kíváncsiak lennénk arra, eredendően mi okozhatta a problémát.

Ha még nagyobb baj van vele, elmegyünk az orvoshoz hogy gyógyítson meg. Reméljük, hogy felír valami tényleg hatékony újabb pirulát, és nem ösztönöz arra, hogy mozogjunk és étkezzünk rendesen, kezeljük normálisan a stresszt és töltsünk több időt a családtagjainkkal – merthogy erre ugye nekünk nincs időnk. Amíg nincs vele súlyos probléma, addig talán el sem gondolkodunk azon, hogy micsoda elképesztő szerkezet az a test, amit nap mint nap természetes módon használunk, anélkül, hogy felfognánk ennek a valódi jelentőségét.

- „A masszázs a mai világban luxus” – a masszázs már az időszámításunk előtti időkben, Hippokratész idejében is jelen volt az emberek életében. A masszázsra nem mint luxus, hanem mint mindenkinek járó kikapcsolódásra érdemes gondolni.

Az ember mindig megválaszthatja, hogy hol veszi igénybe a masszázskezelést.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha kérdése van, vagy ha szeretne egy lazító,harmonizáló masszázst, illetve a Parajdi só jótékonyságát megismerni-megtapasztalni!

Masszázsterápiák Reiki kezeléssel: Svéd-energetizáló,Mézes,Kismama, Cellulit, Hát, Arc,Talpmasszázsok,Test,Fülgyertyázás, Csontkovácsolás.                                                                                       


Parajdi sókuckó Egerben
Egyetlen kúra a Sókuckóban annyit ér, mint egy teljes napa tengerparton!

EGER: Egyensúly - sziget Parajdi Sókuckó

Légúti problémák? Allergia? Asztma?

A közösségbe kerülő gyerekek egy része szinte folyamatosan beteg. Még meg sem gyógyult teljesen a hurutos panaszokból, már ismét náthás, köhög. A gyermek immunrendszere fokozatosan érik. Megpróbálkozhatunk immunerősítő szerekkel és támogathatjuk a sóterápiás kezeléssel is . Légúti betegségek kezelésére (krupp, asztma, bronchitis, köhögés, allergia, COPD) a leghatékonyabb módszer! Az Egerben lévő EgyenSúly szigetünkben Sókuckó sóhomokozó és rengeteg játék várja a csemetéket! A légúti betegségek okai és jellemző tünetei - Asztma: ziháló, sípoló légzés, köhögés, amelyet a kis légutak beszűkülése okoz. - Allergia: az immunrendszer kóros válasza olyan anyagokra, amelyek az emberi szervezetre egyébként ártalmatlanok. Tünetei: légúti (szénanátha, asztma), bőr- (csalánkiütés, ekcéma), emésztőszervi (híg, véres széklet), kötőhártya-gyulladás. - Krupp: hangos belégzés, légszomj, ugató köhögés; mindezeket a gége ― hangszalagok alatti területének ― duzzanata váltja ki.