Masszázsok:            Új!!! Kavitációs zsírbontás! Arckezelések: ( arcmasszázs)

60 perces : (lábak, hát, karok, nyak)  40 perces: (Derék, hát, nyak)  

 

A test és a lélek harmóniája - „Ép testben, ép lélek”

   

Mindenki ismeri a mondást: „Ép testben, ép lélek”
Sokszor ismételgetünk szólásokat, de nem nézünk a szavak mögé. A magyar nyelv gyönyörű, és nagyon kifejező. 

Pl. SZER-ETET, GYŰL-ŐLET.
-Mikor valakinek fáj a lába, viccesen azt szoktuk mondani, „biztos rosszban sántikálsz”.
És igen, a lábfájdalom - nagyon leegyszerűsítve- azt mutatja, rossz fele mész.
        A betegség tulajdonképpen segítségkérés, jelzés a test részéről, hogy hahóóó, figyelj oda, valami nem stimmel. 

Ilyenkor érdemes önvizsgálatot tartani, mi az, amit másként kéne csinálni, mi az, amiben nem érzem jól magam (lehet az egy kapcsolat, munkahelyi probléma, múltbeli sérelem), mi bántja a lelkem? Ha nem vagyok egész – „nem kerek a világ”, 
   nem leszek EGÉSZ-SÉGES. Tehát, ha lelkileg nem vagyok jól, beteggé teszem a testem.
-Nagyon fontos, hogy a TEST, LÉLEK, SZELLEM harmonikusan működjön.
- bár sajnos a mostani „civilizált” világunkban erre fordítunk a legkevesebb időt, pénzt, energiát.
Megelőzésként (is) ajánlott a masszázs.

                                                               

Elfi masszázs-gif

                     A masszázs ellenjavallatai

Láz, heveny reumatikus és egyéb gyulladások (akut szakaszban)

Friss traumatikus sérülések

Visszérbántalmak és mélyvénás trombózis

Vérzékenység (Sincumar és Marcumar tabletta szedése esetén)

Fertőző bőrbetegségek és egyéb fertőző betegségek esetén

Rosszindulatú daganat (előrehaladott daganatos betegség)

Alkohol- és drogfogyasztás

Menstruáció első két napja (kivéve, ha fájdalmas)

Terhesség első három hónapja

 • Figyelem!
 • Masszázs után igyon sok folyadékot (lehetőleg szénsavmentes ásványvizet), legalább másfél-két litert.
 •  Masszázs után nem feltétlenül érzi jól magát az ember, a szervezet leterheltségétől függően beindul a méregtelenítés, vizelet, székletürítés lehetséges. 
 • Levertség, fáradtság, fejfájás esetleg hőemelkedés jelentkezhet, de két-három alkalom után elmúlik. 
 • Beindul a szervezet méregtelenítése, az emésztés fokozódik.
Lávaköves masszázs Képtalálat a következőre: „mozgó képek masszázsok”
A lávaköves masszázs múltja több ezer éves, bizonyos források szerint az ősmagyarok sámánjai is használták a gyógyításhoz a felmelegített és testre helyezett köveket és ásványokat.
A kezelés segíti az energiaáramlást fokozza a vérkeringést, méregtelenít, lazítja az izmokat, enyhíti az álmatlanságot. A test ellazulása mellett a szellem is ellazul, relaxál. A masszázs során születő energia harmonizáló és tisztító hatású melynek oka a felmelegített kövekben keresendő, mely hatással van a test energiaközpontjaira és a szellemi egyensúlyra. A lávaköves masszázs az amikor a meleg olaj a forró kövek a lágy zene és az univerzum energiája egyszerre érvényesül.
 
Talpmasszázs   
A talpmasszázs természetes gyógymód, amely a testünk, ingerlésén, nyomásán vagy masszírozásán alapul. Ennek következtében a szervezet természetes, öngyógyító mechanizmusai aktivizálódnak, gyógyító energiák szabadulnak fel, melyeknek a hátterében energiaáramlásai állnak.A talpmasszázs eredete több ezer évre nyúlik vissza. I. e. 2300 körül Egyiptomban már használták, de más kultúrákban is a mindennapi gyógyítás eszköze volt, így Kínában, Európában a rómaiaknál, Amerikában északon, az indián törzseknél és az inkáknál.
   A talpmasszázs hatására a szervezet méregtelenít, mely az egész testünkre és állapotunkra jótékony hatással van. A talpmasszázs javítja a szervek vérellátását, serkenti a nyirokkeringést, fájdalomcsillapító, regeneráló hatású, harmonizálja a szervezetet. A talpmasszázs immunrendszer erősítő hatásai révén a gyakori betegségek, megfázás, influenza megelőzésére-kezelésére is kiváló!    Talpmasszázs után már az első alkalommal úgy érezheti, mintha nem is a saját lábain távozna…az első tapasztalatokat követően alig várja majd az újabb alkalmat, hogy élvezhesse a talpmasszázs felfrissítő hatásait.

                Cellulit kezelés köpölyözéssel

sportmasszázs

A cellulit (narancsbőr) a test bizonyos részein kialakult ödémás, betokozódott méreganyaggal teli zsírsejt, amelytől a szervezet nem tud megszabadulni.Más, mint a nehéz zsírréteg. A megnövekedett súly miatt elszakadnak a kollagén rostok és az elasztin szálak. A megrongálódott szálak nem tudják megfeszíteni a szöveteket, így azok egyenetlenül kitüremkednek és okozzák a horpadásos, gödröcskéket.

A Cellulit masszázs elősegíti, hogy a felhalmozódott nyirok, salakanyaggal együtt a nyirokcsomókon keresztül a véráramba jusson és kiürüljön, így megszabadítva a zsírsejteket a méreganyagtól.  Valamint ez a masszázs hihetetlen módon meggyorsítja az anyagcsere folyamatokat a vérkeringést, és a szövetek frissítését a szervezetben. Elősegíti az új kollagén termelést, ami a szövetek feszesítését fokozza. 

Ultrahangos, kavitációs zsírbontó kezelés

 

    Kezelhető terül

Kavitációs ultrahang

A legmodernebb technikák egyike a nagy energiájú, ultrahanggal, a kavitációs jelenség kihasználásával működő zsírbontó (lipolitikus) kezelés. Ennek a módszernek az alkalmazásával a zsírszívás hatékonyságával, de annak veszélyei és kényelmetlenségei, műtét nélkül lehet a bőr alatti zsírszövetet formálni, csökkenteni. Az ultrahang szakértő alkalmazása során a zsírsejtek egy része felbomlik, a felszabaduló zsírnemű anyagok a nyirokrendszeren keresztül a keringésbe jutnak, és nagy részük a májban metabolizálódik (átalakul, "elég". 

A kavitáció egy fizikai jelenség, mely akkor következik be, ha egy anyag folyadék fázisból - a nyomás esése következtében - hirtelen gáz fázisba megy át. A kavitáció (azaz a gáz és buborékképződés) a testen belül, a kötőszövetben irányítottan zajlik le, és az apró buborékok kipukkadása által keltett lökéshullámokkal az adipocyták (zsírsejtek) irányítottan roncsolhatók. Az eljárás során a "lebombázott" zsírsejtek a szervezetből természetes úton, a nyirokrendszeren keresztül távoznak. A forradalmian új kezelési mód egyedülálló hatékonysággal és maximális biztonsággal alkalmazható többek közt:

 • cellulit-kezelésre
 • felhalmozódott zsírszövet eltávolítására
 • nyirokkeringés javítására, ödémák csökkentésére

Cellulit ellen:  A kavitációs technológia egy forradalmian új módszer, amely nők milliói számára kínál eredményes és végleges megoldást a cellulit, illetve más zsírszövet-felhalmozódással kapcsolatos problémákra.

A kavitáció hatására a zsírmembránok falai felszakadnak, belőlük a salakanyag folyékony formában a keringésbe kerül és természetes módon azon keresztül távozik. Ennek tükrében elkerülhetetlen, hogy a páciens egészséges legyen, keringése, máj és vese funkciói kielégítően működjenek.

Ellenjavallatok

 • keringési zavarok
 • helytelen májműködés
 • helytelen veseműködés
 • kóros túlsúly
 • kezeletlen,cukorbetegség (diabetes)
 • belső és középfül panaszok (kezelés zajának elviselése miatt
 • fém a testben a kezelni kívánt terület közelében, protézis, vagy pacemaker
 • láz vagy a kezelni kívánt területen gyulladás
 • bőrbetegségek a kezelni kívánt területen
 • terhesség,szoptatás idelye alatt
 • Láthatóan minden egyes kavitációs kezelés után formálódik az alak.

Előnyök

Az eredmények már néhány kezelés után látványosak
A kavitációs zsírbontás a kezelt területen a zsírpárnákat pusztítja el, így az adott testrész körfogata centiméterekkel csökkenhet. A kavitációs fogyasztás eltünteti a zsírpárnákat a leggyakrabban előforduló helyekről, mint a csípő, has, fenék, alkar, comb. 
A kavitáció során a narancsbőr (cellulit) látványos kezelése is elérhető, mivel az ultrahangos zsírbontás stimulálja a vérkeringést, így szebb és feszesebb bőrt kapunk.

 Modern alakformálási módszer, mely nagy intenzitású, fókuszált ultrahanggal dolgozik, roncsolja a zsírsejtek falát, mely az elhízás fő oka. Az ultrahangos kavitációs technológia megbízható, és könnyű a használata. Nincs jojóhatás, mert a zsírsejtek roncsolásával csökken a zsírsejtek száma. Nemtől függetlenül mindenki kaphat ilyen kezelést.Látható eredményeket hoz, formálja az alakot és csökkenti a cellulitot 2-4 héttel később.

Táplálkozás

A kezelés napján 3 liter folyadékot kell bevinni a szervezetbe, ez tiszta víz legyen! A kezelést követően 2-3 napig a páciens lehetőleleg ne vigyen be cukrot és szénhidrátot a szervezetébe és azt követően is csak alacsonyabb mennyiségben a megszokottnál. A szervezet ugyanis úgy érzékeli, mintha nagy mennyiségű zsírt vennénk magunkhoz, és 72 órán keresztül nagy energiával kezdi égetni a felszabadított zsírokat. Ha a vendég ebben a 72 órában cukrot vagy szénhidrátot eszik (ami zsírrá alakul át), akkor a szervezet azokat fogja zsírrá alakítani, és nem a felszabadított zsírokat feldolgozni.

Kavitációs Zsírbontás árak:  /Zsírszövettől függ/

1 alkalom/ 30 perc /karok, bőrfeszesítés/:4000 Ft  5 alkalmas bérlet:18.000Ft

1 alkalom/ 50 perc / zsírbontás/               :5000 Ft  5 alkalmas bérlet:  22.500Ft 

   Válassza a leghatásosabb, leolcsóbb csomagot! 

10 alkalom Kombinált bérletek / zsírbontás, nyirok masszázs, 10 perc flabelos/

                                                     52.000 Ft                                                                                                                                                                                                                                                                       Így csupán, 4000 Ft a zsírbontás, 1200 Ft a nyirok masszázs.

Ajándék a Flabélos használata! 

                                          

                                                                                           

                                        

Mézes masszázs:     

   Gondolhatnánk, hogy a mézes masszázs új keletű dolog, pedig már több száz éve alkalmazzák az orosz, a kínai és tibeti népi gyógyászatban. A mézmasszázs nem csak a testre, a lélekre is jótékonyan hat. A régi kínai gyógyítás szerint az életenergia, a csí akadálytalan áramlása az egészség feltétele, és ha valahol ez az áramlás a test bármely részében korlátba ütközik, az betegség kialakulásához vezet. A mézmasszázs segít ezt az áramlást folyamatossá tenni, így biztosítja az energia továbbhaladását.A mézes masszázs, hagyományos technikáktól eltérően ebben nem lelhetők fel a szokásos masszázselemek, mint pl. a simítás vagy a gyúrás. A mézes masszázs folyamán a páciens bőrére – főként a hátra – tiszta mézet folyatnak, és szétkenik rajta. A masszőr a méz ragacsosságát kihasználva képes kvázi felemelni a bőrt úgy, hogy egész tenyerét ráteszi az alany bőrére, majd felemeli. Az így keletkező vákuum vérbőséget okoz, segíti a salakanyagok távozását a szervezetből és a letapadt izmok fellazítását. Amikor a méz kezd elszíneződni, letörlik, majd újabb adagot tesznek a bőrre, és folytatják a műveletet. A száradás következtében a „paskolás” kicsit fájdalmas, de érdemes elviselni, már csak a fantasztikus hatás miatt is.A kezelés során a méz vitamin-, enzim- és ásványianyag-tartalma bejut a bőrbe, ami nemcsak táplálja azt, de gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító hatású is. A masszázs ideje kb. 40-45 perc, jótékony hatása akár két hétig is kitart.  A módszer hatékony a gerincbántalmak, ferde hát, nyakszirtfájdalmak, reumatikus panaszok, izületi problémák, migrén, hólyagbántalmak, krónikus nátha, vérnyomási rendellenességek, depresszió esetén.

                                                                                                                                    
 
 
 
 Csokis masszázs
 
 
A csokoládé masszázs egy igazán mélyen relaxáló, lazító kezelés, melynek során test és lélek egyaránt megszabadulhat minden feszültségtől, esetleges fájdalomtól. Az évszázadok óta afrozidiákumnak tartott csokoládé antioxidáns hatású, így gátolja a szervezet sejtjeinek károsodását, valamint az öregedést is lassítja. Emellett hidratálja és feszesíti a bőrt, amit egyúttal bársonyosan simává tesz, pótolja a hiányzó ásványi anyagokat. A csokoládé közismert endorfint termelő hatása révén segíti úgy a bőr, mint a test és a lélek harmonikus feltöltődését. A csokoládé masszázs javasolt: - száraz, érett, öregedő bőrre, - narancsbőrre, - stressz, idegesség, - depresszió, rossz közérzet, - fáradékonyság, - magas vérnyomás stb. esetén.
 
                                                                              Képtalálat a következőre: „mozgó képek masszázsok”
 
    Parajdi-sómasszázs            
 
Az Erdélyből származó só a frissítő masszázs fogásaival alkalmazva fejti ki jótékony hatásait a bőrre, kötőszövetre, izomzatra. Intenzív bőrradírozó hatása miatt nagyobb fokú vérbőség érhető el, melynek következtében azelhalt hámsejtek leválnak a bőr felszínéről. A sóban lévő kalcium, magnézium, jód, bróm és egyéb nyomelemek felszívódnak és beépülnek szervezetünkbe.
Nyugtató, szorongásoldó, izomlazító, gyulladáscsökkentő, értágító, hámosító hatása van. Javasolt ekcémánál, mitesszeres, pattanásos bőr esetén. Vírus, baktérium, gombaölő hatása miatt fertőtleníti a kezelt felületet. Ezáltal javíthat közérzetünkön és megelőzheti az újabb bőrproblémák kialakulását. 
 Javasolt különösen tüdő problémás, allergiás, kruppos, szív és érrendszeri betegeknek is. Ilyen esetekben a testtyertya kezelése is fontos lehet a gyógyulás gyorsabb eredményességéhez.                                                              Csakra tisztítása csakra gyertyákkal
                 Masszázs Áldott álapot alatt!                             


  A mai rohanó világunkban, az egészségmegőrzés fontos része lett életünknek!

A baba tervezésekor mindenkinek egy vágya van, hogy egészséges erős gyermekünk szülessen. Ezért, már a megfogantatás előtt szoktassuk hozzá testünket a masszázshoz és válasszuk ki a nekünk legmegfelelőbbet. Fontos lehet ez a masszőr számára is, aki már ekkor megismeri izmaink állapotát és megfelelő életmód változtatási tanácsokkal lát el bennünket a várandóság időszaka előtt. A várandósság idején végzett masszázs lehetőséget ad a leendő anyukáknak az ellazulásra, a sokukat gyötrő hát- és derékfájdalmak, valamint a stressz megszüntetésére. Mint tudjuk eme állapotban kerülendő minden fajta fájdalomcsillapító gyógyszer, ezért ajánlják a masszázst orvosaink is.

- A masszázs: A kismama, egy kényelmes féloldalt fekvő testhelyzetet vesz fel a masszázs során, majd masszázsolajjal a bokájától, a nyakáig, kötött sorrendben átmasszírozva, vagy ami jobb ülő helyzetben. Csak és kizárólag olyan olajjal engedjük magunkat masszírozni, ami akár meg is ehető. Amit ránk kennek, belénk masszíroznak az mind bekerül a testünkbe, a bőrünk és vérereinken keresztül át a babába is. Tilos a rozmaring és a kakukkfüves illóolaj, vagy egyéb ezeket az illóolajokat tartalmazó készítmények használata, mert nem kívánatos hatással lehet a babánk állapotára. A talpmasszázst az áldottság egész ideje alatt kerüljük, mert a talp reflexzónáira nyomást gyakorolva, belső szerveinket is stimuláljuk, aminek nem kívánatos következményei lehetnek. Sokan kérdezik, hányszor jöhetnek masszázsra. A szervezetünk mindig megmutatja a helyes utat, tehát ha hiányzik neki a gyógyító érintés, akkor úgy is fog jelezni. 

 A szülésnél A masszázs megkönnyíti a szülést is, mivel az izmok ellazulását segíti, csökkenti a kóros izomtónust, izomfeszülést. A masszázs alatt a légzés mélyebb és oldottabb lesz, vérnyomásunk stabilizálódik, ez is javítja a koncentrációs és relaxációs képességet, melynek nagy hasznát vesszük a szülőágyon. 

A szülés után A szülés után, szoptatás közben a hátizmok terhelése fokozott, így a szülést követő második hónaptól ismételten ajánlott a masszázs. Minden, amit eszünk és iszunk még ebben az állapotban is bekerül a baba szervezetébe, ezért ugyanazok az előírások vonatkoznak a ránk kent szerekre, mint fent leírtam! Itt kell megemlítenem a szülés utáni depressziós állapotot, melyet nagy mértékben elkerülhetjük, ha heti egy aromaterápiás masszázst választunk. Az új kis jövevényt is elvihetjük magunkkal a masszőrhöz, hiszen neki sem árthat meg egy kis babamasszázs. 
Fontos tudnivalók A masszőrrel mindig közöljék hogy, állapotos! 
Azok a kismamáknak, akik nem jártak terhességük előtt masszőrhöz, csak a 3. hónap beköszönte után vegyék igénybe ezt a szolgáltatást. Mindig kérdezze meg, milyen olajat használ a masszőr. Közölje bármilyen változás állt be szervezetébe / pl: magas vércukorszínt, ödémás láb stb./.

 

 

Csokis masszázs
 
 
A csokoládé masszázs egy igazán mélyen relaxáló, lazító kezelés, melynek során test és lélek egyaránt megszabadulhat minden feszültségtől, esetleges fájdalomtól. Az évszázadok óta afrozidiákumnak tartott csokoládé antioxidáns hatású, így gátolja a szervezet sejtjeinek károsodását, valamint az öregedést is lassítja. Emellett hidratálja és feszesíti a bőrt, amit egyúttal bársonyosan simává tesz, pótolja a hiányzó ásványi anyagokat. A csokoládé közismert endorfint termelő hatása révén segíti úgy a bőr, mint a test és a lélek harmonikus feltöltődését. A csokoládé masszázs javasolt: - száraz, érett, öregedő bőrre, - narancsbőrre, - stressz, idegesség, - depresszió, rossz közérzet, - fáradékonyság, - magas vérnyomás stb. esetén.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
                                                                                             Csakra tisztítása csakra gyertyákkal        

A csakrák energiaszintjének arányban kell lenni egymással, ha a harmónia többek között stressz vagy betegség miatt felborul, energia blokkok alakulhatnak ki.

A testgyertya segítségével a csakrák harmonizálásával és tisztításával újra létrejön az egyensúly, feloldódnak az akadályok. A csakrák segítik a különböző testi és szellemi funkciókhoz szükséges energia áramlását.
Elsősorban a belső elválasztású mirigyekkel és a gerinccel vannak összefüggésben.
Néhány gerinc melletti találkozási pont közvetítésével adják át az energiát a testen kívül és belül, amelyet ezután az idegszálak és a keringési rendszer továbbít. Minden szerv, szövet és sejt így megkapja a rezgési energiát.
A csakrák a gerinchez és az idegrendszerhez különböző mirigyeken és idegdúcokon keresztül kapcsolódnak. A teljes csakra-rendszer rendkívül összetett.
3 legfőbb és 4 fő csakra van az emberi testben. A csakra-rendszernek és a rendszer hálózatának részletes térképét évezredeken keresztül használták a keleti gyógyításban.

-Gyökercsakra 1. A GYÖKÉR (tő) csakra a gerinc alsó végén, a végbélnyílás és a nemi szervek között helyezkedik el. Milyen működési zavarok léphetnek fel a gyökér csakrával kapcsolatban: aranyér, isiász (ülőideg-gyulladás), vesekő, magas- és alacsony vérnyomás, fogínygyulladás, hasmenés, székrekedés, izomgörcs, hideg végtagok, influenza, gerincproblémák, vizelési problémák. Az első csakra tisztítása testgyertya segítségével: a páciens a hasán fekszik és az utolsó csigolyához tesszük a gyertyát. Visszeres problémák, aranyér, alhasi fájdalmak megszüntetésére alkalmas. 
 

-Szakraliscsakra 2. A SZAKRÁLIS (szex) csakra a köldök és a nemi szervek között helyezkedik el. Milyen működési zavarok léphetnek fel a szex csakrával kapcsolatban: orgazmus-problémák, gombás fertőzés, bélgörcsök, hajprobléma, menstruációs probléma, petefészek és here problémák, elhízás, impotencia. A második csakra tisztítása testgyertya segítségével: a hasi csakra kb. 10 cm-re a köldök alatt található, itt kell gyertyázni. Nemi problémák kezelésére alkalmazható. Petefészek és prosztata gyulladás kiegészítő kezelésére használjuk. 
 

-Napfonatcsakra 3. A NAPFONAT (köldök, solar plexus) csakra a köldök és a szegycsont alja között helyezkedik el. Milyen működési zavarok léphetnek fel a napfonat csakrával kapcsolatban: gyomorfekély, epepanaszok, emésztési problémák, cukorbetegség, májbetegségek, szemproblémák. A harmadik csakra tisztítást testgyertya segítségével: a páciens a hátán fekszik. Az óramutató járásával megegyező irányban körbe-körbe masszírozzuk a köldököt néhány percig, ezáltal felpuhítjuk a nyirokcsomókat. A gyertyát a köldökbe helyezve égetjük el. Az itt található belső szervek működése jelentősen javul, harmonizálódik az immun- és idegrendszer működése. Különösen hatásos félelemérzet és "gyomoridegesség" kezelésére.

Szivcsakra 4. A SZÍV csakra a mellkas közepén, szívtájékon helyezkedik el. Milyen működési zavarok léphetnek fel a szív csakrával kapcsolatban: asztma, ekcéma, rák, AIDS, szénanátha, szívpanaszok, autoimmun betegségek, szívbetegségek, magas vérnyomás, rák, immunrendszerrel kapcsolatos betegségek. A negyedik csakra tisztítása testgyertya segítségével: a páciens a hátán fekszik. A gyertyát a szegycsont közepére helyezzük. Asztmás és allergiás tünetek gyógyítására is alkalmas.

Torokcsakra 5. A TOROK csakra a toroknál, gégefőnél helyezkedik el. Milyen működési zavarok léphetnek fel a torok csakrával kapcsolatban: fülproblémák, asztma, köhögés, megfázás, mandulagyulladás, nyelvprobléma, pajzsmirigy-probléma, sklerosis multiplex, szájszag, torokfájás, tüdőproblémák. Az ötödik csakra tisztítása testgyertya segítségével: a gyertyát az ádámcsutka alatti mélyedésbe tesszük, miközben a páciens a hátán fekszik. Elősegíti a fül, a mandulák, a légutak gyógyulását és lázcsillapító hatása is van. Asztmás fulladás esetén könnyíti a légzést.

Harmadikszemcsakra 6. A HARMADIK SZEM csakra a két szemöldök között helyezkedik el. Milyen működési zavarok léphetnek fel a harmadik szem csakrával kapcsolatban: tanulási nehézségek, rémálmok, fejfájás, migrén, rövid- és távollátás, zöld hályog. A hatodik csakra tisztítása testgyertya segítségével: a gyertyát a homlok közepére helyezzük. Ezáltal javul az intuíciós képesség, tisztul a gondolkodás. Migrénes fejfájás és homloküreg gyulladás kezelésére is ajánlott.

Koronacsakra 7. A KORONA csakra a fejtetőn helyezkedik el. Milyen működési zavarok léphetnek fel a korona csakrával kapcsolatban: depresszió, fejfájás. A hetedik csakra tisztítása testgyertya segítségével: a kezelést a 6-7. nyaki csigolyák között végezzük úgy, hogy a páciens leül az asztalhoz és ráteszi a fejét a kezeire. Így a csigolyák kinyílnak és az energia szabadabban tud áramlani.
A TESTÜNKÖN SZÁMOS KISEBB CSAKRA (mellékcsakra) TALÁLHATÓ MÉG. Ezek közül jelentősebbek A KÉT TENYÉR KÖZEPÉN és A KÉT TALP KÖZEPÉN lévő csakrák.

 
 
  
 
Köpölyöző, vákuum masszázs       
Köpölyöző kezelés esetén test távolabbi pontjaiból a kezelés területére áramlik a vér, a köpöly alatt a bőr kimagaslik és a vérbőség hatására élénkpiros lesz. Az erős szívó hatás miatt felgyorsulnak a keringési folyamatok, az erekbe friss vér és több oxigén áramlik, beindul a méregtelenítés. A kötőszövetek megtisztulnak a felhalmozódott salakanyagoktól.A köpölyözés ősi terápia. Már i.e. 3000 évvel ismert volt Mezopotámiában, írásos emlékek szólnak a köpölyözésről az ókori Görögországban, az ókori Rómában, de megtalálható a kelta vagy dravida kolostorok gyógymódjai között, illetve ókori kínai orvosi könyvben is említik. A köpölyözés egy vákuumterápiás módszer, amely Magyarországon is a régmúlttól napjainkig használt gyógymód, melyet régen nagyanyáink használtak, s napjainkban újra reneszánszát éli. Manapság a régi gyógymódokat tanulmányozó és azokat felelevenítő természetgyógyászok és orvosok alkalmazzák a módszert. 
Nagyanyáink rendszerint fogtak egy csészét, meggyújtottak egy darab papirost, és beletéve a csészébe, arra a területre borították, ahol a fájdalmat érezték. A hő hatására a csésze alatt keletkezett vákuum megtapasztja a csészét a bőrön. Hatására a hajszálerek kitágulnak, vérbőség keletkezik. A test távolabbi pontjairól a köpölyözés helyére áramlik a vér. 
 Erre a szervezet úgy reagál, hogy elkezdi termelni az új vért. Csökken az erekben a belső nyomás, az erek külső falára így a testnedvek tudnak nagyobb nyomást gyakorolni, ami a vér pH-ját az egyensúly felé tereli. Főleg tüdő és reumatikus betegségek, meghűlések gyógyítására, kelések, gennyedések kitakarítására használták.
A köpölyözés eredményesen használható az alábbi betegségek esetén: influenza, vírusfertőzések, mellhártya-, tüdőgyulladás, légszomj, izomfájdalmak, reumatikus betegségek, vegetatív jellegű idegesség, menstruációs fájdalmak megszüntetésére, csökkentésére. Nagyon hatásos méh-, kullancs-, stb. csípések esetén is. Méregtelenítő hatása miatt eredményesen használhatjuk betegségek megelőzésére is. A köpölymasszázzsal csodákat érhetünk el a lelki és testi frissesség visszaállításában.Kozmetikai szempontból a köpölyözési technika nagyon hatékony fegyver a narancsbőr ellen is, illetve segít a test különböző részein kialakult nemkívánatos zsírlerakódások eltüntetésében. Mivel használata során az erek kitágulnak, s felgyorsul a szövetekben a vér- és nyirokkeringés, így javul a leromlott alapanyagcsere, a vákuum hatására a zsírsejtek jelentős része a feszültség hatására szétpattan, a zsír kifolyik, és a nyirokkeringéssel távozik. Hatását tovább erősíti, ha különféle növényi olajokat, illóolajokat, krémeket használunk, mivel a fokozódó vérkeringés során azok ható anyagai is így jobban fel tud szívódni a bőrbe és eljutni a mélyebb rétegekbe is.
 

                                   MASSZÁZSOLAJOK , KRÉMEK                                 

A Yamuna olajoknál felhasznált alapanyagok minősége szükségszerűen természetes, vegyi készítményektől mentes. Növényi hatóanyagok biológiailag aktívak maradnak és a masszás során a bőrbe juttatva, célzottan tudják elvégezni feladatukat. A masszázs során végig csúszósak maradnak, a bőrbe nem szívódnak be túl hamar, csak a kezelés végére. Kellemes aromáikat belélegezve jótékonyan hatnak az idegrendszerre, az pedig a teljes test harmonikus működésére.
 

BORSMENTA-ROZMARINGOS NÖVÉNYI ALAPÚ MASSZÁZSOLAJ: ízületi és izomfájdalmak, sportsérülések kezelésének nélkülözhetetlen masszázsolaja. Javítja a vérkeringést, így fájdalomcsillapítás mellett bemelegítésre, hideg végtagok keringésének javítására is kiválóan használható. Antiszeptikus hatású, érzékeny, sebes, viszkető (ekcémás) bőrre is használható.

LEVENDULÁS NÖVÉNYI ALAPÚ OLAJ: Hatóanyagai révén kiegyensúlyozza a faggyútermelést, fertőtlenítő, bőrnyugtató hatású. Az egyenetlen bőrfelszínt kisimítja, gyorsabb, szebb hegesedést eredményez. Csökkenti az izomlázat, húzódások okozta kellemetlenségeket.Illata kellemesen nyugtató, lazító, ezért vegetatív érzékenység, krónikus fáradtság, túlhajtottság idején masszázskezelésekhez kifejezetten ajánlott.

 

MANGÓ-BARACKOS NÖVÉNYI ALAPÚ MASSZÁZSOLAJ:
Elősegíti a bőr feszességének, pH egyensúlyának megőrzését. Könnyen felszívódik, rendszeres használata során a bőr rugalmas, bársonyos tapintású lesz. Segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát, ezért a vízhiányos bőr kiváló ápolója! 
Egyenletesen bemasszírozva a bőrbe bársonyos érzetet hagy maga után. Jól beszívódik így a bőr mélyebb rétegeinek ápolására is alkalmas. Cellulit kezelések hatásos kiegészítője. Intenzív gyümölcsös illata miatt rövid idő alatt a vendégek kedvencévé válik.

 

NARANCS-FAHÉJAS OLAJ:
Salaktalanító hatású masszázsolaj, teljes testkezelésekhez. Ayurvédikus kezeléseknél fejmasszázsra is kiváló. Illata intenzíven gyümölcsös, kellemesen fűszeres. Használat közben jól csúszik, a masszázs végére felszívódik, nem hagy foltot a ruhán. Professzionális használatban gyenge kötőszövet, rossz keringésű bőr esetén rövid idő alatt kiváló eredmények érhetők el.
 

MÉZES NÖVÉNYI ALAPÚ MASSZÁZSOLAJ :
Problémás, száraz, érzékeny bőr intenzív ápolója. A mézes masszázsolajban található hatóanyagok kiváló vízmegkötő hatással rendelkeznek, bőrtápláló összetevőket nagy mennyiségben tartalmaznak. Illata nyugalmat, harmóniát áraszt.
Relaxációs, nyugtató arc és teljes testmasszázsokhoz ajánljuk. Alacsonyabb viszkozitása miatt könnyen kezelhető, egyenletes és lágy masszázst biztosít. Bőrfiatalító, tápláló hatása kiváló, ezért az idősödő bőr ideális masszázsolaja. 

 

ALOE VERÁS NÖVÉNYI ALAPÚ MASSZÁZSOLAJ :
Kellemesen naturális illat, jó bőrtápláló és gyors bőrregeneráló hatás jellemzi. Antioxidánsként működik. Csökkenti a bőrérzékenységet, védelmet nyújt a gombák elszaporodása ellen. Sejtmegújító, bőrfeszesítő hatású. Hatóanyaga bőrrokon összetételének köszönhetően gyorsan és jól felszívódik. Használhatjuk kisebb (nem nyílt!) sebek, bőrirritáció esetén, mivel hámosító hatása kiváló.
 

PAPRIKÁS NÖVÉNYI ALAPÚ MASSZÁZSOLAJ :
Intenzív, melegítő hatású vérkeringést fokozó masszázsolaj. Fogyasztó kúrákhoz, rossz keringésű kötőszövet kezelésére, esetenként helyi fájdalomcsillapításra ajánljuk.
Anyagcsere fokozásra, a kötőszöveti zsírok mobilizálására ajánljuk fogyókúra kiegészítéseként. Alkalmazása a kritikus testtájakon (comb, fenék, csípő)javasolt. 

 

CSOKOLÁDÉS MASSZÁZSKRÉM, OLAJ:
A csokoládé masszázs vajkrém a bőr számára értékes vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz. 
Egyedi összetevőiben levő több, mint 800 molekula segítségével intenzív energetizáló és bőrfeltöltő hatást fejt ki. 
Javítja, gyorsítja az anyagcsere folyamatokat, hidratálja, rugalmasítja és feszessé teszi a bőrt.
Az értékes esszenciális narancsolaj meggátolja a bőr kötőszöveteiben a víz pangását, ezáltal biztosítja a víz egyenletes eloszlását és a bőr felfrissülését. 
A csokoládé közismert endorfint termelő hatása révén segíti úgy a bőr, mint a test és a lélek harmonikus feltöltődését. 
S még meg annyi mással állok mindenki rendelkezésére, amiben csak lehet próbálom a legjobbat kihozni, természetesen a Reiki energia segítségét is előhíva.

 

Szőlőmagolajos növényi alapú masszázsolaj:

Bőrtápláló tulajdonságú, könnyedén és gyorsan beszívódó, kifejezetten finom, gyümölcsös illatú olaj.
A szőlőmagolaj segít a bőr nedvességtartalmának megőrzésében, biztosítja a rugalmasságát és feszességét, regenerálja a kollagén szöveteket. 
A vendég bőre a masszázs végére selymes tapintásúvá válik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                       

Képgaléria: Masszázsok

Ez a képgaléria üres.