Lágy csontkovácsolás (Kriopratika)    

Képtalálat a következőre: „gif képek porckorong sérv”Kapcsolódó kép

Lágy csontkovácsolás" - reiki energia segítségével. Ha egyik lába rövidebb, mint a másik, ha gerinc-ferdülése van, egy jó ideje hát, illetve derékfájás, ízületi becsípődés gyötöri? 
  
Miért érdemes a lágy csontkovácsolás alkalmazása?  Ha a gerinccsigolyák elmozdulnak, nyomást gyakorolnak a kilépő ideggyökökre-energia pályákra, így negatív irritáció jön létre. 
A mozgás hiányában az ízületek és izmok, megkeményednek, összecsomósodnak.
 Ezek a kis "göbök" képesek a gerinccsigolyákat egymástól eltolni, vagy összecsúsztatni, valamint a gerincoszlop mellett húzódó idegszálakat feszíteni, nyomni, esetleg megsérteni. A tüneti kezelések, a különböző fájdalomcsillapító, izomlazító, gyulladáscsökkentő gyógyszerek, injekciók sajnos a problémák elmélyüléséhez és további súlyos szövődmények kialakulásához vezethetnek, és komoly mellékhatásaik is vannak. 
A lágy csontkovácsolás során a csigolyákra nem fejtenek ki közvetlenül nyomó feszítő hatást. Durva erőkifejtés helyett az energiakezeléssel, masszázstechnikával fellazított izomzat következtében a kezelés során az ízületek kis segítséggel többnyire maguktól helyükre ugranak. 
Nem a csontokra, hanem az izomzatra és az ízületekre hat, a finom mozdulatok, segítségével néhány perc alatt fájdalommentesen megszüntethetőek azon tünetek, amelyek kiváltották az egészségügyi panaszokat.
                                                    
  A kiropraktika kifejezés a görög eredetű cheiro (kéz) és a praxis (praktizálni) szavak összetételéből ered, maga a gyógymód azonban Amerikából, Davenport, Iowa államból származik. 
Habár az a fajta gyógyászat, melynek kezelési módja a gerinccel foglalkozik, többezer éves múltra tekint vissza, a kiropraktika története csak 1895-ben, egy érdekes esettel vette kezdetét: B. J. Palmer - aki "mágneses gyógyító" hírében állt - helyére tette egyik páciense elmozdult csigolyáját. A beteg férfi meglepődve vette észre, hogy egy hajdani rossz nyaki mozdulat következtében elveszített hallását a kezelés után teljes mértékben visszanyerte. Palmer így fedezte fel, hogy a gerinc struktúrája óriási befolyással van a szervek működésére.
 
A kiropraktika filozófiája szerint nem a kezelőorvos gyógyít, hanem a test gyógyul, amire csak akkor képes, ha a test irányításáért felelős idegrendszer 100%-osan működik. 
Ha azonban a gerinccsigolyák elmozdulnak helyükről, és nyomást gyakorolnak a kilépő ideggyökökre, az idegeket könnyen negatív irritáció érheti.
 Ez persze nem jelenti azt, hogy a tünetek feltétlenül a gerincnél mutatkoznak először. Elmondható, hogy a kiropraktika valójában nem a panaszokkal, hanem azok okaival foglalkozik, melyek viszont a legtöbb esetben a gerinc mentén erednek.
 
E módszer főként a különféle mozgásszervi panaszokkal, lumbágóval, derék-, nyak- és fejfájással küszködőknek segíthet. 
A kellemetlen tünetek persze komolyabb betegségek figyelemfelhívó jelei is lehetnek, de sokszor előfordul, hogy a gerincoszlop kisizületi és idegi elváltozásának eredményei. A mozgásszervi problémákon túl gyógyítható vele a sérv és a gerincferdülés, megszűntethetők a menstruációs panaszok, a gyomorbántalmak vagy akár a szívtájról kiinduló, nem szervi eredetű fájdalmak is.

Magyarországon sokan még egyáltalán nem ismerik, vagy ha igen, szkeptikusan állnak hozzá és idegenkednek a kiropraktika egyébként bizonyított hatásaitól, pedig határainkon túl, főként Nyugat-Európában és a tengerentúlon több mint száz éve elismert, bevált és gyakorlott gyógymódnak számít.
 
A csigolya elmozdulás         
 A gerinccsigolya elmozdulás, amit csigolyasérülésnek is hívnak, az idegrendszer, majd a gerincoszlop megfelelő működését zavarja, és végül az egész test működésére van negatív hatással.
Diszharmóniát és koordinációs zavarokat okoz. Ez csökkenti a test ellenálló erejét, és megkönnyíti a betegségek kialakulását. Néha " a csendes gyilkos"-nak is nevezik,mert anélkül, hogy tudomásunk lenne róla, csökkenti a vitalitást és károsítja az egészségünket.
És a legszomorúbb az, hogy amikor levertség, fájdalom, betegség köszönt ránk, még akkor sem jövünk rá, hogy a gerincoszlop hibás működése áll a háttérben. A kiropraktőr arra specializálódott, hogy a csigolya elmozdulás helyét megtalálja, kielemezze és korrigálja.

 

Fiamnál szemmel látható a javulás. Köszönjük szépen Károly!Nagyon szépen köszönjük mi is Tímea hogy megosztottad velünk ezt a nagyszerű információt amiről nem tudtunk hogy fotózod a kisfiad aki 2016 ban 10 éves volt! :)

 
Milyen tünetekkel forduljon kiropraktőrhöz?                    
A gyógyult tünetek listája hosszú. Hiszen egy jól működő szervezet minden tünetet megtud gyógyítani a szervezetben, ezt nem a kiropraktika vagy a kiropraktőr végzi, hanem a szervezet öngyógyító képességei. De ezt be kell indítani! Mégis a tünetek:Gyakran a nyaki gerincből kiinduló panaszok - Fejfájás, migrén, szédülés, fülzúgás/csengés, nyaki fájdalmak, karokba kisugárzó fájdalom akár zsibbadás (sokszor porckorong sérv miatt), arcüreg problémák, látás zavarok (nem szervi ok), hallás zavarok (nem szervi ok), rossz keringés okozta memória zavar, váll problémák(nyak-hát átmenete)Háti gerinc – Hátfájás(lapockák között), mellkas felé sugárzó tünetek, szív panaszok(nem szeriv eredetű), gyomor panaszok (égés), bordák közötti kisugárzó tünet, emésztés (hát-derék átmanet)Lumbális gerinc (Derék ) – Lumbagó, porckorong sérv és ezek által lábakba sugárzó fájdalom vagy zsibbadás, nyugatalan láb szindróma, Ezeken kívűl: Gerincferdülés, asztma, allergia, testtartás hibák, előreesett fejtartás, fejlődési eltérések babáknál. Azonban ennél lényegesen többet tud nyújtani a kiropraktika az Ön egészségének megőrzése érdekében! 
 EgyenSúly-szigetünkön, az Ön és a családja egészségét kívánjuk javítani és megőrizni. 
 Ez azt jelenti, hogy nem csak akkor ajánljuk, hogy felkeressen bennünket, amikor már tüneteket produkál a szervezet, hanem akkor is amikor még nem jelez.
 
Kinek hasznos a kezelés?
A kiropraktikát sokan sokféle módon alkalmazzák: Célunk nem csak az emberek tüneteit megszüntetni, hanem az egészségmegőrzés folyamatában is támogatni. Van, aki csak egy gyógyszer és műtétmentes fájdalomcsillapításként alkalmazza ezt a módszert és csak akkor jár kezelésre mikor valamije fáj. Ezt tiszteletben tartjuk és akkor is segítünk, ha valakinek ez így felel meg. Mások pedig akkor is eljárnak, amikor nincsenek tüneteik, azzal a céllal, hogy ne is legyenek. Sőt a hátterében az rejlik, hogy megértették a kiropraktika filozófiáját, értelmét és az idegrendszer fontos szerepét a szervezet öngyógyító folyamataiban. Mindezt belülről kifelé végzi és csak a szervezetnek káros hatásokat kellene elkerülni és a kialakult blokkokat oldani, helyreigazítani.
 
Kinek ajánlott a vizsgálat?
Egyszerűen mindenkinek! Ez mindig gyanusnak tünhet ha egy vizsgálat mindenkinek, kortól, nemtől függetlenűl ajánlott, de gondoljanak csak bele. Ha nincsenek fizikai tüneteink, akkor az egyetlen módja annak, hogy időben tudomást szerezzünk a szubluxációinkról, hogy megvizsgáltatjuk magunkat egy kiropraktőrrel, úgy ahogy rendszeresen fogat mosunk és mégis időnként eljárunk a fogorvoshoz, aki időnként ilyenkor jelzi, hogy egyes fogakban szuvasodáokat lát(pedig nem is fáj). Ha ilyen vizsgálatokatezt időben végzünk el még megelőzhetőek a problémák, betegségek. Ha már panaszaink vannak, akkor pedig elengedhetetlen a vizsgálat. Esetek többségében még mindig visszafordíthatóak a tünetek. Az apró fájdalmak is már problémát jeleznek a szervezet működésében. Figyeljünk oda ezekre!

   A kezelés kényelmes pamut alsóban, hölgyeknek kétrészes fürdőruhában vagy sötét alsóneműkben történik!

 

      Bejelentkezés, érdeklődés: EgyenSúly-sziget,  ANTAL KÁROLY  

  0630/489-1088