Herbalife 

    
 
"Jó dolog az embereken segíteni, 
de még jobb megtanítani őket, 
hogyan segíthetnek saját magukon." 
(Aesculap)
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    
 
 
 
 

  Sok szeretettel üdvözlök minden kedves érdeklődőt,Gulyás Piroska vagyok.                       

Az én történetem a Herbalife-el 2008. májusában kezdődött. 
38 évesen átestem egy súlyos szívinfarktuson, melynek következtében depressziós lettem, hiszen nem tudtam tovább dolgozni. Immunrendszerem legyengült olyan szinten, hogy egyszerűen ülés közben tört el a bordám, folyamatosan felső légúti betegségekben szenvedtem, és nagy mértékben vizesedtem. Ezeket a panaszokat már gyógyszerekkel alig tudták kezelni.Így az orvosom be ígérte, hogy sajnos így le kell szívatni a tüdőmről a vizet.
/ Gondolom, ezt nem kell ragozni, mit is jelentt volna számomra/ Természetesen nem engedtem! Közben négyszer megkatétereztek, a kilók pedig alattomosan rakódtak rám.

Hívjon bármi kérdése van: 0630/ 489-1088

 

-2008 májusában egészen véletlenül találkoztam a Herbalife termékekkel. Nem hittem benne, hogy működni fog, mert előtte már nagyon sok más dolgot kipróbáltam, eredmény nélkül. Aztán úgy döntöttem, hogy egy utolsó esélyt adok még magamnak. Elkezdtem fogyasztani a termékeket, és ami számomra igen meglepő volt, már a harmadik nap után kezdtem jobban érezni magam. Egy hét után teljesen eltűnt a víz és hét kilogrammot fogytam. Az hatodik hónapra lement rólam 22 kg. súlyfelesleg.Szerencsére az anginaim, amik elég sűrűn jelentkeztek, megszűntek. Azóta szinte tünetmentesen és gyógyszerek nélkül élek. Ez teljesen meggyőzött a termékek hatékonyságáról, és úgy döntöttem, szeretnék másoknak is segíteni egészségük javításában. 
Jólétünk és egészségünk a legfontosabb és a Herbalife segített, hogy ezt mind elérhessem. Most már több embereknek is tudok segíteni, hogy olyan jól érezzék magukat mint én.
2016. 01 15-e. Meggyőződésem, 11éve eszem a termékeket és soha jobban nem éreztem magam. Ezt természetesen a kardiológusom is alá támasztja mikor a rutin vizsgálatokat meg csinálja. Csak annyit mond: -Gratulálok :) Én, köszönetet mondok az Egri csapatunknak, különösen a szponzoromnak aki segített mind ezt végig csinálni. Szerencsésnek mondhatom magam, mert a kitartó munka gyümölcse hogy még több embernek tudok segíteni.

 

Bolygónkról évente 75 milliárd tonna termőföld tűnik el. A kutatások sokkoló adatokra mutatnak rá. Még vissza lehet állítani ha figyelünk rá. A kutatási eredmények sokkolóak. Ezt azok számára teszem közzé 
akiknek mondom több vitaminra , nyomelemekre van szükségünk mint hinnék. " én sok zöldséget - gyümölcsöt eszek" mondják, valóban? Meg lehet enni napi szinten a (mostani adatok már kisincsennek téve.....) 7-8-10 Kg zöldséget, gyümölcsöt??? BO......."piacon veszem" na igen valamivel jobb ízű, de vajon mennyi a tápértéke? Csak nézzük meg nagyanyáink, ük nagyszüleink életét és rájövünk az igazságra. Elgondolkoztató adatok jönnek ki, miért is van ennyi beteg és túlsúlyos ember.

   Csökkent a magyar gyümölcsök, zöldségek vitamintartalma


Hol van már a vajalma vagy az igazi ringlószilva? Hol a kicsi, de cukor nélkül is édes eper?

Drámaian csökkent a zöldségek, gyümölcsök és gabonafélék ásványianyag- és vitamintartalma 1966 és 1990 között. Aztán egy kicsit javult a helyzet – állítja kutatási eredményei alapján a Szent István Egyetem tanára. A legfõbb ok: a piacon a szépet keresik, erre figyeltek a növénynemesítõk. A javulás pedig annak köszönhetõ, hogy a termelõknek egyre kevesebb pénzük van mûtrágyára.

A szerencséseknél odahaza vagy a tanya környékén még megterem, de a városi üzletek polcain már nem nagyon lelhetõk fel. A boltokban lévõ gyömölcsöknek nem csak az íze és illata változott hátrányosan. Bár küllemük tetszetõsebb, mint korábban, de ásványianyag- és vitamintartalmuk drámaian csökkent. Márai Géza, a gödöllõi Szent István Egyetem nyugalmazott tanára vizsgálatok alapján arra a következtetésre jutott, hogy 1966 és 1990 között a sárgarépa vitamintartalma 40, a borsóé több mint 50, a káposztáé 95 százalékkal csökkent. A búza ásványianyag-tartalma 50, az árpáé több mint 60, a kukoricáé pedig több mint 80 százalékkal mérséklõdött.
– A talaj mikroelem- és ásványianyag-tartalma 1966 és 1990 között a nagy mûtrágya- és növényvédõszer-használat, valamint a savas esõk miatt erõsen lecsökkent, s ez jelentkezik a növények beltartalmában is. Ráadásul a zöldségeket, gyümölcsöket, gabonaféléket az eltelt idõszakban is folyamatosan nemesítették. Ez a munka elsõsorban arról szólt, minél szebb legyen az áru. A megnövekedett víztartalom viszont a vitamin csökkenését eredményezte – mondta Márai Géza. A kutató vizsgálatai szerint 1996 után megállt a romlás. Sõt némileg javult is a helyzet – annak következtében, hogy a gazdáknak nincs annyi pénzük vegyszerekre és mûtrágyákra, mint a rendszerváltás elõtt a szövetkezeteknek. – Már a makói hagyma sem az igazi – állítja a szakértõ, aki úgy látja, hogy az eredeti, óriási szárazanyag-tartalmú hagyma helyes tárolással sokáig eltartható volt, míg a mostani nemesített nagyobb víztartalma miatt nem bírja a rossz tárolási körülményeket.

Nem ért egyet ez utóbbi állítással Barnóczki Attila, a hagymakutató állomás szaktanácsadója. Mint mondta, az 1900-as évek elején körülbelül 2300 makói és a város környéken élõ család termelt fehér húsú, kemény héjú, nagy szárazanyag-tartalmú, de alakban és színben eltérõ vöröshagymát. Ezek egyesített jó tulajdonságai jellemzik a mára nemesített makói hagymát. Igaz, ennek nem vizsgálták ásványianyag- vagy vitamintartalom-változását. 

Nem bízzák a véletlenre

Ami a kukorica „beltartalmának" csökkenését illeti: manapság nem bízzák a jószágtartók a véletlenre, hogy melyik állat mennyi vitamint vagy ásványi anyagot fogyaszt – mondta érdeklõdésünkre Szmodics Sándor vásárhelyi állatorvos. Hozzátette: ma már a haszonállatok nem a mezõn legelésznek, többségüket iparszerû körülmények között, zárt környezetben tartják, s kiszámolják számukra az ásványianyag- és vitaminmennyiséget is. Ha ezt a takarmány nem tartalmazza, akkor pótolják.

Vitaminhiány - 50 év alatt 50%-kal csökkent a növények vitamintartalma

Egészen megdöbbentõ eredményre jutott egy kutatás során a gödöllõi Szent István Egyetem csapata. 1966-ban kezdték el vizsgálni a zöldségek és a gyümölcsök mikroelem tartalmát. Az eredmények szerint 1990-re átlagosan 50%-kal csökkent a bennük található vitamin, ásványi anyag és nyomelem mennyisége.

A talajból kinyert tápanyagokat nem pótoltuk, így azok kimerültek. Nem beszélve a kereslet és a piaci igény kielégítésére tett próbálkozásokról. A nagy, csillogó, tökéletes zöldségeket, gyümölcsöket keressük, nem pedig az ütõdött, csoffadt darabokat. Ezek azonban többnyire melegházból kerülnek a boltok polcaira, ahol a látvány miatt a felfújt, magas víztartalmú fajtákat részesítik elõnyben. A fenti tendencia a 2005-ös eredmények alapján pozitív változást mutat. Ha nem is nõtt a mikroelem tartalom, csökkenése úgy tûnik, megállt. A kutatók szerint ennek egyik oka, hogy a rendszerváltás után a felbomló szövetkezetekkel szemben a kistermelõknek és családi gazdaságoknak kevesebb pénzük van mûtrágyára, emellett pedig nõ a biogazdaságok száma is.
Ezek az eredmények állhatnak az úgynevezett civilizációs betegségek hátterében. Hiszen gondoljunk csak bele, néhány évtizeddel ezelõtt mekkora volt az allergiás vagy rákos megbetegedések aránya? Dr. Márai Géza, a kutatás vezetõje a csontritkulást is ide sorolja, melynek oka a növények csökkent kalciumtartalma, amit nem pótolunk más forrásokból. Ennek ellenére az ízfokozók és a robbanásszerûen megnõtt termékkínálat miatt egyre többet eszünk. De míg mennyiségileg túl, minõségileg alultápláltak vagyunk.
Egészségünk és jövõnk érdekében oda kell figyelnünk! Hogy mit tehetünk? Már azzal is segítünk, ha tisztában vagyunk a problémával. Lépnünk kell, ehhez pedig tisztában kell lennünk a helyzettel. Addig is együnk naponta 10 kg biogazdaságból származó zöldséget és gyümölcsöt, lehetõleg nyersen! "

A túlsúlyos embereknél gyakran tapasztalható hiperinzulinémia, vagyis az inzulin meglehetősen magas szintje a vérben, ami elősegíti a zsírok elraktározódását. A kövér emberek általában nem képesek biztosítani a szervezetük által igényelt energiát és tápanyagokat. Ebben az esetben kialakul az éhségérzet, stressz, letargia. Valójában nem ezek a tényezők okozzák az elhízást, hanem annak éppen az eredményei. Metabolikus szindróma (X szindróma) során inzulin rezisztencia, leptin rezisztencia és glükóz intolerancia alakul ki. Ezek közül mindegyik tényező a cukorbetegség, szívbetegség, elhízás és a rák előjele lehet.

Egyes típusú cukorbetegség esetén a leptin magas szintje kapcsolatban van a megnövekedett magnézium ürítéssel (a vizelet révén). Ennek oka az lehet, hogy a leptin fokozott vizelet kiválasztódást eredményez. A humán leptin egy 167 aminosavból álló fehérje, mely a fehér zsírszövetben termelődik. A magnézium azáltal könnyítheti meg a diétát, hogy növeli az agy szenzitivitását a leptinnel szemben.

Leptin

A leptin egy hormon, mely a teltség érzetünket határozza meg, hiánya túlevéshez, túlzott kalória bevitelhez, elhízáshoz és az annak kapcsán kialakuló betegségekhez vezethet. A legtöbb embernél nem a leptin szintjével van probléma, hanem leptin rezisztencia alakul ki, a szervezet tehát elveszíti érzékenységét a hormonnal szemben. Az inzulin rezisztenciához hasonlóan elképzelhető, hogy a szervezetben elegendő mennyiségű leptin hormon van, de mivel a szervezet nem megfelelően használja, éhesnek érezzük magunkat. Éppen ezért a leptin rezisztencia egy súlyos állapot, hatására a beteg túleszi magát, az agy mégis azt érzékeli, hogy a szervezet éhezik.

A Circulation szaklapban megjelent tanulmány szerint szívbeteg férfiaknál a vér leptin szintje 16%-kal magasabb, mint egészséges társaik esetében. A leptin szintjének minden 30%-os emelkedése 25%-kal növeli a szívinfarktus vagy más vaszkuláris betegség kialakulásának esélyét.

Minden egyes alkalommal, amikor több ételt fogyasztunk, mint amennyire a szervezetünknek szüksége van inzulin és leptin szintünk meglódul. A leptin rezisztencia inzulin rezisztenciához vezet, ami tovább súlyosbítja a leptin rezisztenciát. Hiperinzulinémiában az inzulin és leptin szintje együttesen emelkedik.

Kutatók szerint a leptin rezisztencia ellen a legjobb gyógymód az egészséges táplálkozás és a rendszeres testmozgás. A kevés alvás csökkenti a leptin szintjét és növeli az étvágyat. A melatonin nevű hormon, mely szervezetünk belső óráját szabályozza szoros kapcsolatban áll a leptin termeléssel. A szervezet éjszaka, alvás közben termeli a legtöbb leptint. Bármi, ami megzavarja az alvást, megzavarja a leptin termelődést is. Ennek egyik fontos oka lehet a magnéziumhiány.

Általánosságban elmondható, hogy túlsúlyos embereknél gyakrabban fordul elő magnéziumhiány. A magnézium feltétlenül szükséges a tápanyagok felszívódásához és hasznosításához. Magnézium hiányában a szervezet nem képes megfelelően hasznosítana a zsírokat, fehérjéket és szénhidrátokat, amit táplálkozás során a szervezetünkbe juttatunk. Ha megfelelő mennyiségű magnézium van jelen szervezetünkben, az inzulin megfelelően tud működni, a vércukor pedig energiaként hasznosul. Emellett magnéziumra szüksége van a szervezetnek, hogy a D-vitamint megfelelő módon tudja felhasználni. Ha valakinél súlyos D-vitamin hiány alakul ki, az egyik ok a magnézium alacsony szintje lehet. A D-vitaminnak pedig szintén fontos szerepe van a 2-es típusú cukorbetegség megelőzésében.

A stressz kezelése szintén meghatározó tényező lehet az elhízással szembeni küzdelemben. A magnézium elősegíti a mellékvesék egészséges működését, melyek az adrenalin és kortizol hormonok szintjéért felelősek. Ez a két hormon fontos szerepet játszik a stressz kialakulásában. Emellett a magnézium hatással van az idegrendszer működésére, magnéziumhiány esetén az idegrendszer túlműködhet, mely ingerültséghez, idegességhez és stresszhez vezethet.

A leptin diéta legfontosabb szabályai:

- soha ne együnk vacsora után
- egy nap háromszor étkezzünk
- egyszerre ne fogyasszunk sok kalóriát
- magas fehérjetartalmú reggelit együnk
- csökkentsük a bevitt szénhidrátok mennyiségét

 

 

                                                                          ALGÁKBAN TALÁLHATÓ SZERVES TÁPANYAGOK JELENTŐSÉGE

Zsírok, cukrok, sók és kalóriák
Szinte csoda, hogy egy ilyen koncentrált tápanyagforrás nincs tele felesleges zsírokkal és kalóriákkal. Pedig nincs. A spirulina mindössze 7% zsírt tartalmaz, azt is esszenciális zsírsavak formájában. Az esszenciális zsírsavak (néha F-vitaminok), közé tartozik a linolsav, a linolénsav és az arachidonsav. Az esszenciális zsírsavakat minden sejt használja. Hatással vannak a haj, a bőr, és a körmök egészségére, valamint szerepet játszanak a vérben úszó koleszterin lebontásában. Nem veszélyes zsírok, sőt létfontosságúak az egészséghez.
A spirulina kevés szénhidrátot tartalmaz. Mindössze 10-15% cukor van benne, az is poliszacharid formában, ami nem emeli meg a vércukor szintet. Könnyen emésztődik anélkül, hogy inzulintermelésre késztetné a hasnyálmirigyet.Kalória szempontjából is gazdaságos a spirulina, mivel 3,9kCal/gramm a tápanyag tartalma. Ugyanennyi fehérje elfogyasztásához 65 
kalóriányi marhahúst kellett volna elfogyasztani, ami majdnem 15-szörös különbség. Egy átlagos evőkanálnyi spirulina30-40 kalóriát tartalmaz mindössze.
A nátrium tartalma 0,4mg grammonként, ami azt jelenti, hogy egy átlagos sószegény diétában, ahol a napi bevitel 2000mg alatt kell legyen, a spirulinaelhanyagolható a többi sóbevitel mellett.

Budai L Károly az algákról ( Imune)

https://www.youtube.com/watch?v=Sj6Qp5tKm-g&pbjreload=10

https://www.algazona.hu/green-gold-imune-ajandek-program-291

Rendelését nálam megteheti.

 

 

 

Herbalife 24 CR7 Drive - 20 adagos - 

Herbalife 24 CR7 Drive

Cristiano Ronaldo tapasztalatával

Érje el legjobb formáját edzés és verseny közben ezzel a Cristiano Ronaldoval közösen fejlesztett sportitallal - CR7 Drive!

A CR7 Drive egy hipotóniás ital a hosszantartó hidratálásért és állóképességért*. Teljesítmény az aktív életet élőknek, fogyasztása edzés, vagy bármilyen sporttevékenység közben. 


A CR7 Drive egy szénhidrát-elektrolit megoldás, mely bizonyítottan javítja a víz felszívódását fizikai aktivitás során és hozzájárul az állóképesség fenntartásához*, legyen szó akár intenzív focizásról, vagy futópadon történő futásról.

Főbb előnyök:

  • Cristiano Ronaldo világklasszis focista részvételével kifejlesztett ital
  • Finom és frissítő, edzés során fogyasztható szénhidrát-elektrolit ital.
  • Szénhidrát-elektrolit megoldás, mely bizonyítottan segít az állóképesség fenntartásában*.
  • Javítja a víz felszívódását edzés során**
  • Adagonként kevesebb, mint 100 kcalt tartalmaz, mely segít kontrollálni kalóriabevitelét
  • A CR7 Drive B-vitamint tartalmaz, mely segít fenntartani a normál energia-anyagcserét és az immunrendszer normál működését.

*A szénhidrát-elektrolit megoldások hozzájárulnak az állóképesség fenntartásához hosszantartó edzés során 

**A szénhidrát-elektrolit megoldások javítják a víz felszívódását fizikai aktivitás során.

A CR7 Drive egy szénhidrát-elektrolit ital, mely hozzájárul az állóképesség fenntartásához hosszantartó edzés során. Fogyasztása sportolás vagy edzés alatt tökéletes. Olyan szénhidrát-elektrolit megoldás, mely bizonyítottan javítja a víz felszívódását fizikai aktivitás során és segít fenntartani az állóképességet*, legyen szó egy akár egy intenzív futballjátékról vagy futásról.

CR7 már választott. Csatlakozik?

 

Cristiano Ronaldo & Herbalife24 | Drive Your Destiny | #CR7Drive

 

A shiitake gyógygomba   / Nutrition Active/

 

A shiitake gyógygomba (Letinus edodes) egy ősi gomba, mely Japánban, Kínában és Koreában őshonos. 2004-óta világszerte termesztik, de még mindig Japán számít a legnagyobb termelőnek. Az ázsiai alternatív medicina kb. 2000 éve használja a shiitake gyógygombát.

A Ming dinasztia idején csak a császár és családja fogyaszthatta. A shiitake gyógygomba

Legfőbb összetevői:    - aminosavak - növényi fehérjék – vas - tiamin (B1-vitamin) - riboflavin (B2-vitamin)   niacin - B6, B12 és D2 vitamin

A shiitake gyógygomba ősi felhasználási módjai:

- megfázás, influenza – fejfájás  - székrekedés  - kanyaró  - aranyér - cukorbetegség - köszvény              

Manapság inkább vírus és baktérium pusztító, valamint tumorsejt ölő tulajdonságai miatt használják. Mivel a shiitake gomba az ázsiai konyha szerves részét képezi, számos dokumentum számol be egészségre gyakorolt jótékony tulajdonságairól. A legtöbb kutatás Japánból származik. Ezek közül kiemelkedik bizonyos rákos daganatok, illetve a HIV vírusra gyakorolt pozitív tulajdonsága.

 

A shiitake gyógygomba több mint 50 különböző enzimet tartalmaz, köztük pepszint és tripszint, ami az emésztést segíti, valamint aszparaginázt, amit a gyermekkori leukémia gyógyítása során használnak.

Emellett tartalmaz chitint, eritadenint és lentinacint, melyek a koleszterinszint csökkentéséért felelősek. 2002-es tanulmányok igazolták a shiitake gyógygomba koleszterinszint csökkentő hatását.

A shiitake gyógygomba egyik legfontosabb összetevője az 1,3-béta glükán. Ennek a vegyületnek köszönhetően a shiitake gyógygomba tumorsejt pusztító tulajdonságokkal bír, amit állat és humán tanulmányok egyaránt bizonyítanak.  Jelenleg Kaliforniában folyik egy humán kísérlet (University of California Davis School of Medicine), mely a béta-glükán hatását vizsgája rákbetegek vonatkozásában.

 

  A shiitake gyógygomba kivonat pozitív kölcsönhatásba léphet a didanosine vegyülettel (Videx), amelyet HIV betegek kapnak.   Mivel a shiitake csökkenti a vérnyomást, más vérnyomáscsökkentő gyógyszerrel nem szabad kombinálni! A shiitake gyógygomba fogyasztása előtt mindenképpen kérje ki orvosa véleményét!   A Nutrition Active különleges formulája ellátja szervezetét B-vitaminokkal (B1, B2, B6) és esszenciális ásványi anyagokkal, mangánnal és rézzel a normális energiaanyagcsere, valamint cinkkel a normális szénhidrát-anyagcsere érdekében.

KULCSFONTOSSÁGÚ ELONYÖK B-vitaminban gazdag, mely segít az ételben lévő energia felszabadításában  Cinket tartalmaz a normális energia-anyagcsere érdekében

 

 

Aloe Max

 

Aloe Max Italkoncentrátum (473 ml)

 

A jó egészség titka az emésztéssel kezdődik...Ha az „emésztőrendszer” kifejezést meghalljuk, megszokott módon szervekre gondolunk, mint pl. gyomor, máj, hasnyálmirigy, belek, anélkül, hogy eszünkbe jutna az őket alkotó sok millió sejt. Sajnálatos módon az orvosok is így gondolkodnak, és szerveket kezelnek anélkül, hogy mélyebbre tekintenének az emberi test legfontosabb szintjére – a sejtek szintjére Ritkán vesszük figyelembe, hogy az emésztőrendszer különböző típusú sejtjeinek speciális tápanyagra van szükségük, hogy emésztő-enzimeket tudjanak előállítani és más különleges feladatokat lássanak el.

A HERBALIFE sejtszinten tápláló Aloe ital az Aloe Vera valamennyi egészségjavító tápanyagát tartalmazza. Ez a frissítő hatású, kristálytiszta ital megnyugtatja az emésztőrendszert és hozzájárul a szervezet természetes öntisztító tevékenységéhez. Megnyugtatja a gyomor nyálkahártya felületét az emésztőrendszert. Első osztályú aloe verából készül, kiegészítve még fontos enzimekkel, aminosavakkal és vitaminokkal. Tartalmaz még kamillát is, amelynek jótékony hatása rendkívül sokrétű, és régóta közismert. Magas a kalcium és magnéziumtartalma, továbbá kitűnő a A-vitamin forrásként is szolgál.vízhez adagolva 3-4 kupaknyi reggel éhgyomorra és lefekvés előtt kitűnő hatás(már pár nap után)

Az Aloe MAX koncentrátum 98% -ban tiszta Aloe Vera zseléből készül. Aloe Vera tartalma nemcsak eléri, de meg is haladja az IASC (Nemzetközi Aloe Tudományos Testület) magas követelményeit. Nem tartalmaz mesterséges szinezőanyagokat, édesítőszereket vagy ízesítőket.

Aloe: 160 Hatóanyag Több Módon Ható Tulajdonságokkal.

Legalább 160 több módon ható tulajdonságú hatóanyagot társítanak az Aloehez, melyeket 4 kategóriába lehet osztani: poliszacharidok, antrakinonok, lektinek és tápanyagok (antioxidánsok, aminosavak). Emellett enzimeket, szaponinokat, szterint, lignint és szalicilsavat is tartalmaz.

 

A fahéjsav erős antibiotikus, antibakteriális és fertőtlenítő tulajdonsággal bír, és hatékony védelmet nyújt olyan baktériumok ellen, mint a szalmonella, streptococcus és staphylococcus. Kimutatták a baktériumokra, például a gyomorfekélyt okozó heliobacter pylori-ra gyakorolt gátló hatást. Ennek a fenol típusú molekulának a gyógynövény-terápiás tulajdonságait gyulladás kezelésében és UV sugarak elleni védelemben is hasznos.

A krizofánsav, ami egy újabb antrakinon-típusú molekula, jótékony tisztító, salaktalanító, vizelethajtó és emésztést elősegítő hatást biztosít, továbbá epehajtó és gyomorkeserű tulajdonságú. Az Aloéban lévő fenol típusú molekulatöredéknek antioxidáns hatása van és fahéjsav származékokat, kumarin szerkezeti molekulákat, flavonoidokat, többfunkciós szerves savakat és tokoferolokat is tartalmaz. Ezek a molekulák fontos szerepet játszanak a szabad gyökök és a reaktív oxigénfajták elleni küzdelemben.

   
Az Aloe A,C,E,D és a B csoportba tartozó vitaminokat, ásványokat és aminosavakat is tartalmaz. Az ásványianyag-tartalomkülönösen fontos az Aloe mindegyik változatában: Vas, Króm, Kalcium, Magnézium, Mangán, Foszfor, Kálium, Réz, Nátrium, Cink, és Bór. Az aminosavak a fehérje építőkövei és 22 esszenciális fajtájuk van. Az Aloe mintegy 20 aminosavat biztosít, amiből 7 esszenciális: fenilalanin, izoleucin, leucin, lizin, metionin, treonin.

Az Aloe MAX koncentrátum 100% -ban tiszta Aloe Vera zseléből készül. Aloe Vera tartalma nemcsak eléri, de meg is haladja az IASC (Nemzetközi Aloe Tudományos Testület) magas követelményeit.

3

Herbalife Thermo Complete  

 

A Thermo Complete tabletta különleges növényi kivonatokat tartalmazó étrend-kiegészítő, segítséget nyújt a testsúlykontrollal kapcsolatos kihívások leküzdéséhez és egész nap energiával teltnek érezheti magát.

Legfőbb összetevők: zöld tea, kakaó, Yerba mate, koffein

Előnyei:

A ThermoComplete egy forradalmian új növényi kivonatokat tartalmazó táplálékkiegészítő, amely a testsúlykontroll folyamatokat támogatja. A Thermo Complete gondosan válogatott növényi kivonatok hatásos kombinációját tartalmazza. Ezen kivonatok egyéni tulajdonságai egymást erősítve hatnak, amelynek révén Ön élénkebbnek érezheti magát és könnyebben megbirkózhat a fogyókúrázás napi nehézségeivel.

Mikor érdemes fogyasztani?

Még az ideális testsúlykontroll program során is, amely az optimálistáplálkozást a rendszeres testmozgással egyesíti ,esetenként rosszkedvűnek érezhetjük magunkat. A testsúlykontroll program legelszántabb követői számára komoly kihívást jelenthet, hogy ellenálljanak a sóvárgásnak és az erős éhségérzetnek a nap folyamán. A csökkentett kalória bevitelen alapuló diéták során rendkívül fontos, hogy biztosítsuk a szükséges tápanyagok bevitelét ahhoz, hogy szervezetünk erős és egészséges maradhasson. A Herbalife testsúlykontrollt célzó termékeit úgy terveztük, hogy együtt működjenek - ezek mindegyike olyan kiegészítő tápanyagokat tartalmaz, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy egészségesek maradjunk és jól érezzük magunkat.

A Thermo Complete kíváló megoldás, ha:

rendszeresen fáradtnak érzni magát súlyfeleslege miatt érzi, hogy vitalitását növelnie kellene, étrendjéből hiányoznak a legfontosabb tápanyagok

 úgy véli, hogy életstílusán kell változtatnia ahhoz, hogy étkezési szokásain javítson, kudarcot vallott más testsúlykontroll programok során

Ha ezek bármelyikére igennel válaszol, a Thermo Complete az, amit Ön keres fogyókúrás programja részeként.

Thermo Complete: A természet kincseinek legjavából.

Yerba Maté (matétea): Amilyen közkedvelt a kávé Észak-Amerikában, a matétea ugyanolyan népszerű a latin-amerikai országokban. A mexikóiak teát főznek belőle, hogy felfrissítse őket.

Koffein: A Thermo Complete négy koffeinforrást tartalmaz: koffeinport, zöldteát, matéteát és kakaóport.        Petrezselyem por: Már a görögök is szent növényként tartották számon, amely javítja a keringést, segít a salaktalanításban, kitűnő vasforrás és C vitaminban is gazdag.

Alfalfa levél: Lucernaként is ismert, amely kiváló antioxidáns C vitamint és számos egyéb elengedhetetlen vitamint és nyomelemeket is tartalmaz. Vízhajtó hatással is rendelkezik.

Édesgyökér: Közkedvelt volt az ókori egyiptomiak körében. Gyógyító hatással van a bélszövetekre, az édesköménnyel párosítva nyugtatja a bélrendszert.

Zöldtea: Sokat kutatott anyag, amely antioxidáns polifenolokban gazdag, semlegesíti a szabad gyököket. A zöldtea segít erősíteni szervezetünket - alkalmazása hasznos lehet mindenkor, de főként a testsúly kontroll programok során. Koffeint tartalmaz.

Kakaó kivonat: A kakaó kivonat biztosítja a testsúly kontrollra törekvők számára a csokoládé híres hangulatjavító hatását, felesleges kalória nélkül.

Fahéj: Fenntartja a vércukorszint egyensúlyát, segít az ételek utáni vágyódás és az éhség megfékezésében.

Zellermag: A hagyományos gyógynövény alapú gyógyászatban a zellermagot vértisztítóként alkalmazták, étkezés után rágcsálták. Az emésztőrendszert tonizálja, segíti a felhalmozódott salakanyagok kiürítését. Petrezselyemmel párosítva enyhe vízhajtó hatással bír. Segíti a felesleges víz kiürítését a szervezetből, a gyógyszeres vízhajtók mellékhatásai nélkül, amelyek értékes ásványi anyagokat és elektrolitokat is kiürítenek.

Édesköménymag: Évszázadokon át fogyasztószerként alkalmazták, már a görögök idejében is. A legújabb kutatások szerint elosegíti az egészséges emésztést

Aszkorbinsav: Könnyen emészthető és felszívódó C-vitamin, amely a vezető kutatások szerint elengedhetetlen szervezetünk számos részének megfelelő működéséhez.

Összetevok:     Zöldtea kivonat (17%), kálcium karbonát, kukoricakeményítő, kakaókivonat (9%), yerba maté kivonat (9%), koffein (8%), fahéj, stabilizátor (E466), csomósodást gátló anyag (E551,E570, E470b), zellermag, petrezselyemlevél, C-vitamin,édeskömény mag, lucerna levél, édesgyökér por, emulgeálószer (E322, E466), dextrin, dextróz-monohidrát.

Herbalifeline Max Halolaj Omega 3Herbalife Herbalifeline  (Halolaj koncentrátum)

 

 

Az Omega-3 zsírsavat tartalmazó egyedülálló 


Támogatja a szív és az érrendszer természetes működését és segít megőrizni az izületek rugalmasságát.

Legfőbb összetevők

Ez a finomított halolaj koncentrátum különleges minőségű Omega-3 zsírsavakat, különösen eicosapentaenoic savat (EPA), valamint docosahexaeonic savat (DHA) tartalmaz. A Herbalife készítménye ezen összetevőket a kakukkfű, borsmenta és szegfűszeg nélkülözhetetlen olajával vegyíti.

Előnyei:  Régebben sokan csukamájolajat fogyasztottak, és úgy érezték, hogy legalább egy fontos tápanyagszükségletet fedeztek ezzel. Manapság elfoglalt és gyakran stresszes életmódunk miatt ez már nem elegendő.

A tengeri ételek tagadhatatlanul egészségesek, de tanulmányok bizonyítják, hogy az európai étkezési szokások gyakran nem használják ki ezeknek a mesés tengeri étkeknek az előnyeit.


A Herbalifeline segítségével Ön is részesülhet a tenger gyümölcseinek előnyeiből; ezt a termékünket azért fejlesztettük ki, hogy segítsen megőrizni az izületek rugalmasságát, és támogassa a szív és az érrendszer természetes működését.                                          

Az esszenciális zsírsavak hiányának leggyakoribb jele a száraz bőr. Az esszenciális zsírsavak tönkremennek hő hatására, vagy ha oxigénnel érintkezek.

Ha csökkenteni kívánja káros zsírfogyasztását, ne fogyasszon sült ételeket, égetett vagy barna zsírokat, telített vagy hidrogenizált zsírokat, és napi étrendjét egészítse ki minőségi esszenciális zsírsav-kiegészítővel, például a Herbalifeline kapszulával.

Az Omega-3 esszenciális zsírsavak

"Esszenciálisak", vagyis nélkülözhetetlenek, és mivel szervezetünk nem tudja megtermelni az Omega-3 zsírsavakat, így más forrásból kell biztosítanunk a meglétüket.

 Eicosapentaenoic savat (EPA) és docosahexaeonic savat (DHA) tartalmaz, amelyeket szervezetünk prosztaglandinokká alakít. Ezek a hormonszerű anyagok elengedhetetlenek bizonyos agyi funkciók - például a látás, a koordináció, a hangulat és a tanulási képességek - megfelelő működéséhez. Segítenek az egészséges koleszterinszint és a vér trigliceridszintjének fenntartásában is, így szinten tartják a vérnyomást, megőrzik az immunrendszer egészségét és megszüntetik a gyulladásokat. Az alacsony reflux formula a lehető legalacsonyabbra csökkenti a halolaj-ízt emésztés közben. Az apró, puha zselé-kapszula könnyen lenyelhető.

DHA 60 mg        EPA 90 m

Készült:           Tengeri halolaj koncentrátum (62%), zselatin, nedvesítő szer (E 422), antioxidáns (E 307), fűszerolajok (kakukkfű, szegfűszeg, borsmenta), aroma.    Fogyasztási javaslat:   Napi három alkalommal egy - egy kapszula

Különleges megjegyzés a címkén:     Véralvadásgátló szedése esetén a termék használatát megelőzően kérje ki háziorvosa tanácsát!

Hogyan segíti az OMEGA-3 gyermekeink egészséges fejlődését?

Omega3 Több klinikai teszt is kimutatta, hogy azoknak a gyermekeknek, akik anyatejen nevelkedtek, jobb a problémamegoldó képessége és magasabb az IQ-ja, mint azoknak, akik csak tápszert kaptak. Ennek oka, hogy az anyatej omega-3 zsírsavakat, többek között DHA-t is tartalmaz, amely az agy szerkezeti részét képezi. Amikor a csecsemők az első 4 hónapban olyan tápszert kaptak, amelyhez DHA-t és egyéb többszörösen telítetlen zsírsavat adagoltak, akkor a 18. hónapra jelentős mentális fejlődés volt megfigyelhető!   A várandós édesanya azzal segítheti születendő gyermeke egészséges fejlődését, ha a terhesség ideje alatt rendszeresen tengeri halat vagy halolaj készítményt fogyaszt. Ezzel „két legyet üthet egy csapásra": biztosíthatja a magzat agyfejlődéséhez nélkülözhetetlen telítetlen zsírsavakat, és elkerülheti a szülés utáni depressziót is, melynek oka a várandósság alatt és a szülés után az anya szervezetében jelentősen lecsökkent DHA és EPA szint. Ráadásul, szülés után az anyatej így megfelelő mennyiségű DHA-t és EPA-t tartalmaz majd, ami segíti a csecsemő egészséges fejlődését.  A viselkedési problémás, hiperaktív, olvasási zavarokkal és tanulási nehézségekkel küzdő gyermekek vizsgálata gyakran kimutatta az EPA és DHA zsírsavak hiányát. Ilyen esetekben halolaj fogyasztása sokat javított az állapotukon.  Az asztmás és ekcémás gyermekek vérében ugyancsak nagyon alacsony omega-3 szintet mértek. Egy klinikai teszt során Eskimo-3 természetes stabil halolajat adtak asztmás gyerekeknek, és 6 hónap múlva jelentős javulást értek el.   Ismert, hogy a környezetszennyezés következtében a tengerek és az édesvizek halaiban gyakran előfordulnak egészségre káros anyagok, ezért különösen fontos, hogy várandósok és gyermekek megbízható (tisztított), természetes, stabil halolaj készítményt fogyasszanak.      Több klinikai vizsgálat kimutatta, hogy azoknak a gyerekeknek, akiknek étrendjét megfelelő mennyiségű omega-3-mal egészítették ki, jobb lett a problémamegoldó- és koncentrálóképességük, valamint gyorsabb a felfogásuk. Az omega-3 zsírsavak egyik legfontosabb hatása, hogy javítják a gondolkodásért, és az értelmi képességekért felelős agyterületek működését. 

 

 

Herbalife Formula-2 Multivitamin - Komplex multivitamin - Nöknek

Herbalife Formula-2 Multivitamin Női

Ha mindent meg akar tenni egészsége megőrzése érdekében, akkor nagyon fontos hogy szervezete megkapja a megfelelő mennyiségű vitamint napi szinten.

Különösen fontos ez akkor, amikor testsúlyunkat csökkentjük. Hogy ez a folyamat a lehető legegészségesebb módon történjen, a szokásosnál is jobban kell figyelnünk arra, hogy az immunrendszerünk a legjobb támogatásban részesüljön. Ezért ajánlja a Herbalife, hogy a testsúly-kontroll program során, és bármikor amikor szükségét érzi támogassa immunrendszerét a komplex Formula-2 Multivitaminnal.

A test nem tud magától előállítani minden vitamint és ásványt, amire szüksége van. Mivel sokan nem viszik be az ajánlott mennyiségű mikrotápanyagokat, így egy napi multivitamin kiegészítő biztosíthatja a megfelelő mennyiségek bevitelét*.

A stressz, a helytelen táplálkozás és a környezeti ártalmak megfosztják szervezetünket a lényeges tápanyagoktól, így fáradtabbak vagyunk és hajlamosabbak a betegségekre, valamint nehezebb megszabadulni felesleges kilóinktól. Erőteljes védelmet biztosít a szabadgyökökkel szemben.

Amiben a HÖLGYEKNEK leginkább segít a Formula-2 Női Multivitamin:
 

- HORMONÁLIS AKTIVITÁS:
  B6-vitamint tartalmaz, mely hozzájárul a hormonális tevékenység szabályozásához.
 

- ENERGIA ANYAGCSERE:
  B12 vitamint tartalmaz, amely hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokhoz.
 

- CSONT EGÉSZSÉG:
  Kalciumot tartalmaz, mely szükséges a normál csontozat fenntartásához.

 

- BŐR, HAJ & KÖRÖMEGÉSZSÉG:
  Zinket tartalmaz, amely hozzájárul a bőr, haj és körmök normál állapotának fenntartásához.

 Adja meg a legjobb támogatást immunrendszerének!

 

Herbalife Formula-2 Multivitamin - Komplex multivitamin - Férfiaknak

Herbalife Formula-2 Multivitamin Férfi

 

Különösen fontos ez akkor, amikor testsúlyunkat csökkentjük. Hogy ez a folyamat a lehető legegészségesebb módon történjen, a szokásosnál is jobban kell figyelnünk arra, hogy az immunrendszerünk a legjobb támogatásban részesüljön. Ezért ajánlja a Herbalife, hogy a testsúly-kontroll program során, és bármikor amikor szükségét érzi támogassa immunrendszerét a komplex Formula-2 Multivitaminnal.

A test nem tud magától előállítani minden vitamint és ásványt, amire szüksége van. Mivel sokan nem viszik be az ajánlott mennyiségű mikrotápanyagokat, így egy napi multivitamin kiegészítő biztosíthatja a megfelelő mennyiségek bevitelét*.

A stressz, a helytelen táplálkozás és a környezeti ártalmak megfosztják szervezetünket a lényeges tápanyagoktól, így fáradtabbak vagyunk és hajlamosabbak a betegségekre, valamint nehezebb megszabadulni felesleges kilóinktól. Erőteljes védelmet biztosít a szabadgyökökkel szemben.

Amiben az URAKNAK leginkább segít a Formula-2 Férfi Multivitamin:
 

- IMMUNRENDSZER:
  A- és C-vitamint tartalmaz, mely hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez

- IZOMMŰKÖDÉS:
  Magnéziumot tartalmaz, amely hozzájárul a normál izomműködéshez

- ENERGIA ANYAGCSERE
  Riboflavint tartalmaz, amely hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokhoz

- MENTÁLIS TELJESÍTMÉNY
  Pantoténsavat tartalmaz, amely hozzájárul a normál mentális teljesítményhez

 Adja meg a legjobb támogatást immunrendszerének!

 

 

 

Herbalife Rost és Gyógynövény Tabletta

 

 

 Az ősi kínai gyógynövénykultúra és a modern tudományokra alapozott technológia összeolvadásából jött létre, ez az emésztést segítő kiegészítő!


Ha méregtelenítést végez vagy testsúlykontroll-programot folytat, előfordulhat, hogy nem fogyaszt elegendő mennyiségű rostokban gazdag élelmiszert. A Rost és Gyógynövény tablettát kifejezetten azért fejlesztették ki, hogy biztonságosan és hatékonyan támogassa a testsúlykontrollt a megnövelt mennyiségű fogyókúrás rostok által, amelynek köszönhetően a táplálék rövidebb ideig marad a szervezetben, és így elősegíti a méreg-és salakanyagok eltávozását. Ez az egyedülálló készítmény hatékonyan elősegíti az éhség csillapítását!  A biztonságos és hatékony testsúlykontroll elősegítésére állították össze.    Az aktív rostok és nátrium-kolát egyedülálló keveréke segít a nassolás utáni vágy csökkentésében.

ÉRDEKESSÉG

Az egészségügyi szakértők szerint

naponta legalább 24 gramm élelmi rostot kellene                        

elfogyasztanunk, hogy lerövidítsük az ételek által

a szervezetünkben töltött időt, és elősegítsük

a méreg- és salakanyagok eltávolítását.

Hogy könnyedén biztosítsa a szervezete számára fontos rostokat,

fogyasszon Rost tablettát, mely növényi

kivonatok különleges keverékét tartalmazza.

Egészségügyi tények

Az élelmi rost segít csökkenteni az elfogyasztott étel megemésztéséhez szükséges időt, és elősegíti a salak- és méreganyagok eltávozását. A felnőttek számára javasolt napi mennyiség 24 gramm lenne, de optimális esetben napi 30 grammra lenne szükség a belek egészségének megőrzéséhez. Jelenleg az Európai Unióban naponta átlagosan 17 grammnyi rostot fogyasztunk el, ezért nagy szükség van kiegészítésre. 

Az életet meghosszabbító rost

A ballasztanyagok telítettségérzésről gondoskodnak, így segítenek megelőzni a túlsúlyt.

Egyre többen kövérek és betegek. Az egészséges karcsúság titka a táplálkozás. A több rostanyag leolvasztja a lerakódott zsírt, véd a betegségektől, sőt az életet is meghosszabbítja.

Ha a táplálkozásról van szó, a modern európai még mindig a háború utáni időkben él: sok fehér liszt, sok hús, sok zsír és sok cukor. A féktelen falánkságnak magas az ára: még soha ezelőtt nem volt ennyi túlsúlyos, cukorbeteg, magas vérnyomású vagy szív- és érrendszeri problémáktól szenvedő ember. És még soha ezelőtt nem harcoltak a táplálkozási szakemberek, az önjelölt diétaguruk és az érintettek ennyire elkeseredetten ezeknek a civilizációs betegségeknek a burjánzó járványa ellen. Az olyan fogalmak, mint az alacsony szénhidráttartalom, az alacsony zsírtartalom vagy az anyagcsere-egyensúly jelentik a végső megoldást. A hosszú távú karcsú egészség titka azonban főleg abban rejlik, hogy mennyi rostanyagot fogyaszt az ember.

Állítólagos hizlalók

Régebben az volt a mottó: amit a szervezet nem képes felhasználni, az fölösleges, vagy – ahogy a neve is mondja – csak „ballaszt”. Valójában sokan még mindig azon a véleményen vannak, hogy a ballasztanyagok a felelősek a nagy hasért és az úszógumikért. Ez egy tévhit. A rostanyagok nem hizlalnak, hanem sok egészségmegőrző tulajdonságuk van. Emészthetetlen „töltőanyagként” a ballasztanyagok „hígítják” a táplálék energiatartalmát, és elősegítik a telítettségérzést – ez jó előfeltétele annak, hogy karcsúvá váljunk és azok is maradjunk.

A táplálkozástudományi szakemberek különbséget tesznek oldható és oldhatatlan rostok között. Az oldhatatlanok képesek megkötni a vizet, és erősen felduzzadnak. Ezáltal serkentik a béltevékenységet, és szélesen elterjedt problémákat enyhíthetnek, mint amilyen a székrekedés. Az oldható rostanyagok ezzel szemben elsősorban az anyagcserében játszanak fontos szerepet. Így például csökkenthetik a vérzsírértékeket, és segíthetnek a szervezetnek a koleszterin kiválasztásában. A rostanyagok ezen kívül segítenek megelőzni a túlsúlyt, a 2-es típusú cukorbetegséget és a vastagbélrákot.

Teljes emésztőrendszerünkről elmondható, hogy attól a pillanattól kezdve, hogy nem csak anyatejjel táplálkozunk, és netán még egy torokgyulladást is begyűjtöttünk, amit antibiotikummal kezeltek ki - felborítottuk a rendszer kiegyensúlyozottságát.

A vegyszerek (tartósítószerek, adalékanyagok, ízfokozók, gyógyszerek stb.), az agyonfinomított, rostszegény élelmiszerek még a legnagyobb jóindulat mellett sem nevezhetőek emésztőrendszer-barát tápláléknak.

Mit tehetsz önmagadért?

Az emberi szervezetnek a működéséhez az alábbi tápanyagokra van szüksége: vitaminok,   rostanyagok, nyomelemek, ásványi sók, fehérjék, szénhidrátok, zsiradékok  és víz (naponta legalább két liter – és ez nem gyümölcslé, leves vagy kóla –víz!!!)

 

  Xtra-Cal 

 

                                   

Mindennapi kalcium étrend-kiegészítő,

mely biztosítja a napi szükséges kalcium bevitel több, mint 100%-át,

így támogatva a fogak és csontok egészségét.

Tudta?   Az emberi testben 206 csont található!

Tehát, 206 indoka van arra, hogy kihasználja az Xtra-Cal nyújtotta előnyöket.

 Egészségügyi tények

Drámai statisztika - 900 000 csontritkulásos beteg Magyarországon!

Egyre gyakoribb a D-vitamin hiány is. D-vitamin-hiány esetén a vér kalcium- és foszfát-szintje csökken, mert ezeknek az ásványi anyagoknak a felszívódásához nélkülözhetetlen a D-vitamin.  Kulcsfontosságú előnyei:  segít megőrizni a fogak és a csontok egészségét

Adagonként több, mint 100%-át tartalmazza a napi szükséges kalcium bevitelnek

Gazdag D-vitaminban, mely nélkülözhetetlen a kalcium felszívódásához, valamint a megfelelő izomműködéshez ,Magnéziumot, rezet, mangánt és cinket is tartalmaz

 Legfőbb összetevők: Kalcium - D3 vitamin, Magnézium, Réz, Mangán, Cinket   Ezek a könnyen lenyelhető pasztillák fedezik a kalcium és D-vitamin napi fogyasztásra ajánlott mennyiség 100%-át.

MIÉRT JÓ ÖNNEK?  Kalcium szükségletünk függ a korunktól és számos más tényezőtől is. Például a tinédzsereknek több kalciumra van szükségük, mint a felnőtteknek. Idősebb felnőttek, különösen a menopauzában lévő nők számára pedig extra kalcium-kiegészítés szükséges a csontritkulás elkerülése végett.

Kiknek ajánljuk még:  Növésben lévő gyermekeknek, csonttörés esetén, akut fáradságnál, csontritkulás megelőzésére a változó korban, migrénes fejfájás, vérszegénység esetén, izomgörcsök feloldására, stresszes állapot, álmatlanság esetén.

Napi szükséges mennyiség

Az RDA alapján meghatározott mennyiség 100 - 200 NE, gyermekeknek, időseknek 400 - 800 NE, terhesség és szoptatás ideje alatt a nőknek 800 - 1 000 NE fogyasztása ajánlott.

Az újabb kutatási eredmények alapján a legt...Továbbiak

D-vitamin: védelem az elhízás és a daganatok ellen

 

Becslések szerint a Föld északi féltekéjén élők legalább 40-50%-a D-vitamin hiányban szenved, különösen a téli hónapokban. A D-vitamin évszaki ingadozásának komoly egészségügyi hatása van, ezért összegyűjtöttük, milyen betegségek ellen nyújt védelmet a D-vitamin.

 

Vitamin is, hormon is

A D-vitaminról valóban a legtöbb információ a csontritkulás megelőzésében betöltött szerepét hangsúlyozza. Tévedés lenne azonban azt gondolnunk, hogy egyedül a csontanyagcserében van meghatározó szerepe – magyarázza Prof. Balázs Csaba endokrinológus, a Budai Endokrinközpont orvosa. Az utóbbi évek intenzív kutatásai igazolták, hogy a korábban „csak vitaminnak” gondolt biológiailag aktív anyag, lényegében hormonként viselkedik szervezetünkben. Ez nem meglepő, hiszen a D-vitamin szerkezete nagy mértékben hasonló a szteroid hormonokhoz (pl. mellékvese hormonjaihoz, a nemi hormonokhoz), amelyek közül többet gyógyszerként használunk már évtizedek óta. Ilyenek pl. az immunológiai és gyulladásos, ízületi betegségekben ma is használt bizonyos készítmények. A sokrétű kutatás bizonyította, hogy a D-vitamin több szervünkre, ill. szervrendszerünkre hat és szintjének meghatározása, a hiányzó hormon pótlása meghatározó fontosságú.

 

Nélkülözhetetlen elem

A D-vitamin az emberi testben számos szervünkre van hatással.

- A csontrendszer számára azért fontos, mert a D vitamin szabályozza a kalciumfelvételt a belekben, de megakadályozza, hogy a vizelettel túl sok kalcium ürüljön. Érthető, hogy a vitaminhiány a csontritkulás rizikóját növeli.

- Javítja a pajzsmirigy működését, csökkenti a gyulladásos folyamatot. Az autoimmun pajzsmirigy betegségekben a D-vitamin szint általában alacsonyabb és ezért pótlása előnyös

- Az izomzatra gyakorolt hatása abban rejlik, hogy segíti az izmok összehúzódását, az idegrendszer és az izmok közötti koordinációt, csökkenti ezáltal az elesés kockázatát, tehát így csökken a csonttörés veszélye is. Fontos megfigyelés az is, hogy az éjszakai fájdalmas izom összehúzódását is jelentősen mérsékli.

- Az immunrendszerre gyakorolt hatása bizonyította, a gyulladásos, reumatikus betegségekben szenvedők többségénél kimutatható a D-vitamin hiánya

- Az elhízottakban a D-vitamin szint meglepő módon alacsony. Az elhízással foglalkozó ún. obezitológiai kutatások bizonyították, hogy a D-vitamin hiány fontos az elhízás kialakulásában és a megfelelő fogyókúrákban.

- A szív- érrendszeri megbetegedések esetén is gyakran kimutatható a D-vitamin hiánya, melynek következtében gyakrabban jelentkeznek krónikus szív- és érrendszeri betegségek. A halálozási arány is magasabb, mint egyébként. A D-vitamin kihat az érrendszer belső falának sejtjeire, az erek izomzatára, a vérzsírra és a megfelelő mértékű véralvadásra. A megfelelő D-vitamin-szint ezért védelmet nyújt a trombózis, szívinfarktus és gutaütés ellen.

- Rákos megbetegedések is összefüggést mutatnak a krónikus D-vitamin-hiánnyal. A végbélrákban, prosztatarákban, méhrákban, hasnyálmirigyrákban és legfontosabbként a tüdőrákban lényegesen alacsonyabb a D-vitamin-szint.

- Az idegrendszer és az agy működését is befolyásolja, gátolja a súlyos D-vitamin-hiány. Az Alzheimer kórosokban a D-vitamin pótlással kedvező eredményeket tapasztaltak.

D-vitamin hiányában fellépő leggyakoribb tünetek

• Gyermekeknél angolkór (rachitis)

• Felnőtteknél csontritkulás, csontlágyulás, csontok deformálódása, rugalmatlansága, törése

• Daganatos betegségek kialakulásának vagy kiújulásának esélyét növelheti (egyes vizsgálatok szerint akár 60%-kal is)

• Fogak állapotának nagymértékű romlása (fogszuvasodás)

• Pajzsmirigygyulladás

• Izomgörcsök

• Fáradtság, levertség

• Haj fokozott hullása

• Ízületi gyulladás

• Hátfájás

A hiánybetegség veszélye azoknál a legnagyobb, akik kimozdulni képtelenek (csecsemők, öregek, betegek), illetve várandósoknál és azoknál a nőknél, akik az egész testüket elfedő ruhát hordanak.

Napi szükséges mennyiség: 

Az RDA alapján meghatározott mennyiség 100 - 200 NE, gyermekeknek, időseknek 400 - 800 NE, terhesség és szoptatás ideje alatt a nőknek 800 - 1 000 NE fogyasztása ajánlott.

Az újabb kutatási eredmények alapján a legtöbb szakértő napi 1000 - 2000 NE mennyiség bevitelét tartja szükségesnek egy átlagos felnőtt részére. A D-vitamin túladagolás 10 000 NE, vagy ennél több huzamos szedésével fordulhat csak elő, bár ilyen mértékű D-vitamin készítmény Magyarországon nem kapható. A D-vitamin szükségletet befolyásolja az életkor, vagyis a csontosodási folyamatok, így a gyermekeknek és a kamaszkorúaknak 10 µg D-vitamin napi fogyasztása ajánlott. A kimozdulni képtelenek, továbbá várandósok, szoptatós anyák, és idősek számára is a napi 10 g bevitelét ajánlják.

A hiányállapot megelőzését segíthetjük, ha táplálkozásunkban is ügyelünk a magas D-vitamin tartalmú élelmiszerek rendszeres fogyasztására. Természetes forrásai a halmáj olajok, halak (tonhal, szardínia, lazac, hering, makréla), máj, virágpor, méz, méhpempő, tojássárgája, tej és tejtermékek (vaj, tejszín, margarin), csiperkegomba, zabpehely, búzacsíra.

 

 

A reggeli fontossága!  Formula1  Sék

 

Formula 1 Tápláló Shake Italpor

 

Gulyás Piroska, Herbalife független tanácsadója: 0630/ 489-1088
„Reggelizz úgy, mint egy király …!” – tartja a mondás, valóban, nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy a reggeli milyen fontos ahhoz, hogy fittek legyünk a napi kihívások kezeléséhez, legyen az iskola vagy munka. Fontos az egészséges táplálkozás, de legalább annyira fontos az is, hogy rendszeresen táplálkozzunk. A rendszeres táplálkozásból nem hiányozhat egy tápláló reggeli.

A dietetikusok szerint, a reggeli a nap legfontosabb étkezése. A reggeli étkezés segítségével "felébresztjük" a szervezetünket: éjjel több órán keresztül nem ettünk, ami egyfajta böjtszerû állapot, s ilyenkor a szervezet igyekszik minél kevesebb kalóriát elégetni, és minél több energiát megtakarítani. A reggeli étkezéssel újra munkára bírjuk a testünket, így több kalóriát égetünk el, és több energiánk lesz.  A reggeli - különösen a megfelelõen összeállított, kiegyensúlyozott reggeli - segít az anyagcsere felpörgetésében, és elegendõ energiát biztosít az ebédig: pontosan azokban a kritikus órákban segít a szervezetünknek megfelelõen mûködni, amikor a legnagyobb szükség van a teljesítményre, a munkában vagy az iskolában.

 

Immunrendszer

Mivel a testünk önmagával szerves egységet képez -:) - kijelenthetjük: valamennyi megbetegedés összefüggésbe hozható az immunrendszer gyengeségével. Sőt, talán még messzebbre is mehetünk: minden betegségünk alapja az immunrendszer legyengülése. 

Egy kérdés merülhet csak fel a fenti kijelentésekkel kapcsolatban: mi volt előbb a tyúk vagy a tojás?       Ha egy szervezet megkap minden, az optimális működéséhez szükséges tápanyagot, akkor hogy tud annyira tönkremenni az emésztőrendszere, hogy rossz legyen a felszívódás, azaz a tápanyagok képtelenek eljutni a sejtekhez?   Tehát a tyúk az immunrendszer, a tojás az emésztés. Vagy fordítva?  A lényeg, hogy egyik sem működik a másik nélkül, vagyis hiába tömjük magunkba az immunerősítő szereket, ha nem törődünk az emésztőrendszerünkkel. (Gondoljunk például az élelmiszer-allergiákra!)

A legtöbbször azért maradnak hatástalanok a csodaszerek (és a gyógyszerek is), mert magányos farkasként tekintenek a fellépő egészségi problémára.


Készült: Szójafehérje kivonat, sűrítő anyagok (guar-gumi, porított cellulóz, karragén, xanthan-gumi, pektin), fruktóz, emulgáló szer (szójalecitin), szójaolaj, aromák, ásványi anyagok, kálcium citrát, kálcium-foszfát, magnézium-oxid, vas(II)-fumarát, cinkoxid, réz-glukonát, mangán-karbonát, kálium-jodid, nátrium-szelenid, frukto-oligoszacharidok, zabrost, kukoricakorpa, csomósodást gátló anyag, (szilícium-dioxid), tejfehérje, szőlőcukor, színezék,(céklapor), vitaminok (C vitamin, E vitamin, niacin, A vitamin, pantoténsav, D vitamin, B6 vitamin, B12 vitamin, B2 vitamin, B1 vitamin, folsav, biotin), repce olaj, porított méz, petrezselyempor, papayapor, antioxidánsok: (dl-alfa-tokoferol, ascorbil-palmitát) Adagolás: Egyéni konzultáció alapján.

Világviszonylatban naponta több mint 1.000.000 shake fogy el!                                               

 Kulcsfontosságú vitaminokkal és ásványi anyagokkal – a napi tápanyagszükséglet biztosítására.

• Kevesebb, mint 220 kalóriával – segít a kalória-bevitelének kontrollálásában.

• Magas rosttartalommal – az egészséges emésztés szolgálatában.

• Szív-barát szójafehérjével:

- A teltségérzet biztosításához,

- A lendület megőrzéséhez,

- Az egészséges koleszterinszint fenntartásához,

- A fitnesz programmal együtt, az izomzat kiépítéséhez.

 

Benne mindaz, amelyekre a szervezetnek napi szinten, egészen a sejtek szintjén szüksége van a jó egészséghez.

 

A Formula 1 egy megbízható termék, amely biztosítja az összes mikroelemet; a szénhidrátok, a fehérje és a rostok egyensúlyát, amire fogyasztóinak szüksége van. Ön biztos lehet abban, hogy a naponta kétszer elfogyasztott shake, hozzájárul testsúlykontroll programjához, míg egy főétkezés helyettesítésével egészsége fenntartását alapozhatja meg.

 

 

ÚJ shake a HERBALIFE palettáján!

A kifejlesztők már az allergiával és ételintoleranciával küzdő érdeklődőkre is gondoltak!

 

Herbalife Formula 1 shake Free From változata glutén-, laktóz- és szójamentes!

Megfelelő arányban tartalmaz borsóból származó fehérjét, növényi alapú szénhidrátokat, valamint vitaminokat, ásványi anyagokat és gyógynövényeket szinergikus arányban.

 

A tudományosan megalapozott és klinikailag igazolt kiváló összetétel.

VegetACE    

               

A VegetACE védi szépségét, kortalanságát, valamint erősíti immunrendszerét!

 

Antioxidáns hatásáról közismert növényi kivonatokat, A provitamint, C és E vitamint, szelént és polifenolokat tartalmazó étrend-kiegészítő.

Előnyei:

Amennyiben kiegyensúlyozott étrendet folytat, a szervezet által automatikusan termelt szabadgyökök beépülésének semlegesítésére elegendő antioxidánst vesz magához.

A környezetszennyezés, a dohányzás és a stressz azonban nagyobb mennyiségű szabadgyök termelését idézi elő.

Amennyiben Ön nem kiegyensúlyozott étrendet folytat vagy diétázik, előfordulhat, hogy szervezete nem megfelelő mennyiségű antioxidánst állít elő a szabadgyökök semlegesítéséhez.

A szabadgyökök beépülése a sejtek idő előtti elöregedéséhez vezethet.

A VegetACE paradicsom, brokkoli, vörösbor és kurkuma kivonatát tartalmazza. Ezek a VegetACE-ben megtalálható kivonatok többek között antioxidáns hatású polifenolokat is tartalmaznak.

A növényi kivonatokban fellelhető antioxidánsok különleges keverékét felhasználva a VegetACE hozzájárul a szabadgyökök által a szervezetben okozott károk ellensúlyához.

                Egészségügyi tények

Az antioxidánsok védelmet nyújtanak a környezetszennyezés és a stressz eredményeként termelődő káros szabadgyökökkel szemben, és erősítik a szervezet immunrendszerét. Az antioxidáns vitaminok közé tartozik a C és E vitamin, valamint a karotinok.

 

A fehérje a szervezet legjelentősebb (sejt) építőanyaga.

Az izom 18-20% fehérjét tartalmaz.

 

A kötőszövetben, sejt közötti állományban található fehérje a kollagén és az elasztin. A kollagén az összfehérje mennyiség 20-25%-át adja, az elasztinhoz kötődő víz biztosítja pl. a bőr rugalmasságát (turgort).

Az oxigén és széndioxid transzportban is szerepet játszik a fehérje (a hemoglobin a tüdőben felveszi az oxigént, a mioglobin nevű fehérje, pedig az izomban raktározza).

Fehérjék az enzimek, amelyek az élő szervezet egyes kémiai folyamatait specifikusan gyorsítják, ezek lehetnek egyszerű vagy összetett fehérjék. Hiányuk súlyos zavarokat idézhet elő az anyagcserében (ezek többnyire öröklött állapotok).

A hormonok egy része is fehérje (8-40 aminosavból álló peptidek), így például az inzulin, az ACTH /adrenalin/→mellékvese, és a nemi hormonok, tiroxin→pajzsmirigy, és számos biológiailag aktív anyag, mit a hisztamin, dopamin és szerotonin.

A sejtmagok, a mitokondriumok, a riboszómák építőanyaga (genetikai kód) is fehérje.

Fontos szerepe van a sav-bázis egyensúly fenntartásában, ahol anionként szerepel.

Energiát ad, bár a fő energiaszolgáltatók inkább a szénhidrátok és zsírok.

A BŐSÉGES FEHÉRJEBEVITEL NEM OKOZ EGÉSZSÉGÜGYI PROBLÉMÁKAT!!!

Két alapvető hiedelem létezik a bőséges fehérje káros hatásaival kapcsolatban:

Tönkreteszi a veséket, mivel a sok fehérje a kiválasztó szerveket többletmunkára készteti.

Meggyorsítja a kölyök növekedésének sebességét, ezáltal nincs elég idő a csontrendszer egészséges kifejlődéséhez, ezért pl. különféle rendelleneségek , pl. csípőízületi diszplázia, alakulhatnak ki az arra hajlamos állatoknál.

A KUTYA ÉS A MACSKA AZ EVOLÚCIÓ FOLYAMÁN A MAGAS FEHÉRJETARTALMÚ TÁPLÁLÉKOK FOGYASZTÁSÁRA ÉS FELDOLGOZÁSÁRA VÁLT ALKALMASSÁ!

Mialatt a kutya és a macska szervezete megemészti és metabolizálja1 a fehérjét, nitrogén keletkezik melléktermékként. A felesleges nitrogént a vese választja ki, és a vizelettel együtt távozik a szervezetből.

A bőséges fehérjebevitel következtében több nitrogén keletkezik, és a vese egyszerűen a vizeleten keresztül távolítja el az anyagcsere során keletkezett mellékterméket.

Pontosan erre a folyamatra lett a kutya és a macska szervezete "tervezve"!

A MAGAS FEHÉRJETARTALMÚ TÁPLÁLÉK NEM KÉSZTETI

"TÚLMUNKÁRA" A VESÉKET!

A fehérjék vesékre káros hatásairól szóló mítosz valószínűleg onnan származik, hogy régebben a vese problémával küzdő állatoknak alacsony fehérjetartalmú étrendet írtak elő. Így kevesebb nitrogén keletkezik, amely kevésbé terheli meg a kiválasztó szerveket-szólt a régi érvelés.

A legfrissebb kutatások szerint nem a fehérje mennyisége, hanem a minősége a lényeges szempont a beteg állat számára.

A jó minőségű fehérje könnyen emészthető, ezért a lebontása során kevesebb nitrogén keletkezik, így a vesék terhelése mérséklődik.

Attól az esettől eltekintve, amikor az állatorvos javaslatára kell módosítani a fehérjebevitelt krónikus veseelégtelenség esetén, a bőséges fehérjetartalmú táplálék az egészséges és természetes módja a kutya és a macska táplálásának!

HOGYAN MŰKÖDIK A VESE?

A vér átáramlik a vesén.

A nefronok, a vese funkcionális egységei, szűrőként viselkedve eltávolítják a fehérjék lebontása után maradt lebomlási termékeket (ammónia, kreatinin, karbamid és húgysav).

A vese több ezer nefront tartalmaz (a gazdik veséjében kb. 1, 2 millió található).

A nefronok visszaszívják az elektrolitokat, ásványokat és vizet, ezt követően választják ki a vizeletet.

A BŐSÉGES FEHÉRJEBEVITEL HATÁSSAL VAN A VESÉKRE?

A magas fehérjetartalmú étrend megnöveli a véráramlást a veséken keresztül. A "csökkentett fehérjebevitel a veséket kevesebb munkára készteti, és megvédi a károsodástól" hiedelem emiatt is keletkezhetett:  Ezért régebben sokan javasolták az alacsony fehérjetartalmú étrendet, mivel az kíméli a veséket.

Az elmúlt 20 évben számos kutatás erre a témára koncentrált. Egyetlenegy kutatási eredmény sem támasztotta alá a "a vesekárosító fehérjék" elméletét!

Sőt a kutatók szerint, az alacsony fehérjetartalmú étrend nem védi meg a kutyát a vesebetegségek kialakulásával szemben!

A TÁPLÁKOZÁSTUDOMÁNNYAL KAPCSOLATOS KUTATÁSOK A BŐSÉGES FEHÉRJEBEVITEL SZÜKSÉGESSÉGÉT HANGSÚLLYOZZÁK.Csökkent veseműködéstől szenvedő kutyák 4 évig különböző fehérjetartalmú (19 %, 27 % és 56 %) táplálékot kaptak.  A kísérletek eredménye szerint nem volt különbség a betegség előrehaladásában a három csoportba tartozó kutyák között.

Egy másik kísérlet során, 14 hónapon keresztül etettek a veséjük tömegének 7/8-át elvesztett kutyák egyik csoportját 16%, a másik csoportját 31% fehérjetartalmú táplálékkal. Az eredmények megerősítették a korábbi kutatásokat: a betegség előrehaladásának ütemében nem volt különbség a két csoport között.

Mindkét kutatás szerint, nincs kapcsolat az étrend fehérjetartalma és a vesebetegség előrehaladása között. A fehérjebevitel csökkentése nem akadályozza meg a veseelégtelenség kialakulását.

A kutatás szerint a vesefunkciók jobbak voltak 54% fehérjetartalmú eledel esetén, mint 27%-os aránynál.

Hasonló tanulmányok arra a következtetésre jutottak, hogy a bőséges fehérjebevitel szintén segít elpusztítani a baktériumokat a húgyvezetékben.

Egy kísérletben, amelyet a "csökkentett fehérjebevitel kíméli a vesét" hipotézisnek a vizsgálatára terveztek, a kutyákat két csoportra osztották. Mindkét csoportba tartozó kutyák egyik veséjét eltávolították, ezzel növelték a sérülékenységét a megmaradt vesének.

 

Multi-Rost italpor

Multi-Rost Italpor

                                          A Multi-rost ital a Herbalife által fejlesztett új termék, mely segít, hogy elérjük a napi szükséges rostmennyiséget, emésztésünk támogatására. Pohárnyi adagonként 5 g rostot, és mindössze 15 kalóriát tartalmaz, vagyis tökéletes azoknak, akik szeretnék növelni rostbevitelüket, extra kalóriák nélkül. A Multi-rost ital 6 természetes forrásból származó rostot tartalmaz: alma, zab, kukorica, citrom, cikória és szója. Oldódó és nem oldódó rostokat is tartalmaz, melyek egyaránt elengedhetetlenek az emésztőrendszer jó egészségéhez. Finom almás íze van és nagyon egyszerű elkészíteni: adjunk egy mérőkanálnyi (a dobozban található) port egy pohár vízhez. A Herbalife Multi-rost italt keverheti kedvenc Herbalife Shake-jébe is, hogy egy ínycsiklandó, tápláló, egészséges reggelit kapjon. Egy adag Herbalife Multi-rost ital Herbalife Shake-kel elkeverve átlagosan több rostot, fehérjét, vitamint és ásványi anyagot, ill. kevesebb kalóriát és cukrot tartalmaz, mint egy közepes tál müzli, így fogyasztásával még egészségesebben kezdheti a napját.    

 

                                                                    

                                                                                                                   Instant Tea

                                                                        Instant Tea        

Szeretné napjait egy frissítő itallal lendületbe hozni? A Herbalife instant tea mindössze 5-6 kcal adagonként, koffeint, zöld- és fekete teát tartalmaz, segít az éberség növelésében és a koncentráció fejlesztésében. Zöldteánk vízkivonásos eljárással készül, így a zöldteában található összetevők teljes skálája megmarad. Eredeti és őszibarackos ízben kapható. Hidegen és melegen is fogyasztható. Narancs pekoe (tradicionális feketetea), zöldtea, mályvavirág, hibiszkuszvirág és malabar-kardamomum magok egyedi keveréke segít felfrissülni és újratöltődni.

feherjeszelet

     Csoki!!! (amitől nem hízol hanem fogysz! :)                      

Fehérjeszelet (mandulás vanília, mogyorós csokoládé, ill. citrom ízben): Finom, magas fehérjetartalmú, egészséges snack. Valódi csokoládéból készül, azonban nem tartalmaz annyi zsírt és kalóriát, mint más csokoládék. Alacsony kalóriatartalma miatt nagyszerű snack, segít, hogy két étkezés között teltnek érezze magát. Szeletenként 15 g szénhidrát és 10 g magas minőségű tejfehérje kiegyensúlyozott kombinációja. Utóbbi segíthet a sovány izomtömeg kiépítésében, ami pedig hozzájárulhat a megnövekedett energia-anyagcseréhez. B1-, B2-, B6- és E-vitaminban, valamint pantoténsavban gazdag. 140 kalória, sok rosttal. Egy dobozban 14 fehérjeszelet található.

 

Fehérjeszelet

 

Formula 1 Expressz szelet

f1 szelet

A Formula 1 Shake a megfelelő testsúly-kontroll megoldás emberek milliói számára, nap, mint nap segítve őket elérni testsúlykontroll céljaikat, melyekre büszkék lesznek.

Bárhol is van, nem kell aggódnia az egészséges étkezés miatt… soha többé!
ÚJ Formula 1 Expressz Egészséges Táplálék Szelet a kényelmes, egészséges étkezés, bárhol, bármikor.

Előnyök:
Kiegyensúlyozott, kulcsfontosságú tápanyagok egy teljes, egészséges étrend-kiegészítésért
Magas rost- és fehérjetartalom, mely fenntartja energiáját és segít a hosszantartó telítettség érzésben
Mindössze 207 kalória szeletenként
Alacsony glikémiás index
Vegetáriánusok is fogyaszthatják
Csokoládé ízesítésű
Ropogós és finom

 
Formula 1 Gluténmentes Shake Formula 1 Gluténmentes Shake

 

Ezt a Gluténmentes Formula 1 Shake-et borsóból származó fehérjével Pisane-nal és növényi alapú szénhidrátokkal, valamint vitaminokkal és ásványi anyagokkal állítottuk elő, így ugyanazokat az előnyöket élvezheti, amelyet a hagyományos Herbalife F1 Shake biztosít.

KULCSFONTOSSÁGÚ ELŐNYÖK

• Kalória-kontrollált: 228 kcal adagonként
• Magas fehérjetartalom: 18 g adagonként, mely segíti a sovány izomtömeg kiépítését testedzéssel együtt
• Pisan®: borsóból származó növényi fehérje
• Kulcsfontosságú vitaminok és ásványi anyagok
• Tudományosan alátámasztott
• Táplálkozási szakértők által kifejlesztett
• Könnyű és gyors elkészítés
• Szabja személyre shake-jét kedvenc gyümölcseivel
• Gránátalmával és áfonyával

 

 

Figyeljen oda, mit eszik! Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szakemberei kijelentették, hogy a hagyományos ételek és a mozgásszegény életmódunk mellett mindenképp szükség van táplálékkiegészítők fogyasztására! A Herbalife 400 fős orvoscsoportjában kiemelkedő szaktekintélyek tevékenykednek Dr. David Heber vezetésével, akit öt alkalommal választottak meg Amerika legjobb orvosának; és Dr. Louis Ignarro Nobel-díjas tudós részvételével, aki a világraszóló elismerést a nitrogén-monoxiddal kapcsolatos kutatási eredményeiért vehette át. A Herbalife termékei immár 92 országban bevizsgált, engedélyezett és forgalmazott termékek (a termékek országonként specifikusak)!

A Herbalife termékeihez csak jól képzett Független Tanácsadókon keresztül juthat hozzá. Van azonban egy jó hírem: a termékek vásárlásához és fogyasztásához személyes tanácsadás jár, a legjobb eredmény elérésének érdekében.

 

Amennyiben elnyerték tetszését a Herbalife termékei, avagy kérdése van, keressen!

Tel.: +36-30/489-1088 E-mail: piroskagulyas64@gmail.com

Válassza Ön is az egészséget és a szervezetének szükséges tápanyagokat!

Herbalife Független Tanácsadóként segítségére leszek ebben a Herbalife termékeivel!